Top 5 Android apps – Juni 2020

Top 5 Android apps – Juni 2020

Ordet “app” er for længst blevet en integreret del af det danske sprog, og det med god grund. For de små, smarte og farverige ikoner, der fylder vores telefonskærme, har altså ganske mange fordele. Mængden af apps er helt utrolig stor, og der er vel nærmest ikke det, man ikke kan bruge en app til

Ordet “app” er for længst blevet en integreret del af det danske sprog, og det med god grund. For de små, smarte og farverige ikoner, der fylder vores telefonskærme, har altså ganske mange fordele.

Mængden af apps er helt utrolig stor, og der er vel nærmest ikke det, man ikke kan bruge en app til – om det så er at finde vild mad i naturen, se mennesker danse fjollede danse eller at tracke dine kalorier i maven og dine kilometer i benene.

Personligt prøver jeg faktisk på at lade være med at downloade aaalt for mange apps. Dels fordi min telefon allerede er lidt tung i optrækket, og en yderligere mængde apps ikke gør noget godt for den tilbageværende hukommelse i telefonen. Og dels fordi de små sataner bare har det med at stjæle en hel masse tid, som kunne være brugt på så meget andet i den virkelige verden.

Men når det er sagt, så går jeg selvfølgelig heller ikke fri for at have installeret en række apps på min telefon.

Her får du listen over de 5 apps, som er nogle af dem, jeg er aller gladest for at have på mig i min hverdag og bruger mest…

De 5 apps – her kommer de

top 5 android apps

Lad mig bare starte med at afsløre: Det er ikke i den her guide, du kommer til at finde en masse juicy og friske bud på apps. For efter at have lavet min liste over de apps, jeg er mest glad for, står det rimelig klart:

Jeg er en meget konservativ app-bruger.

Det er helt klart apps, som er praktiske og gør min hverdag nemmere, som får en høj placering hos mig.

OneDrive

Så lad os bare starte ud. Og det bliver kun mere tørt fra nu af, bare lige så du er advaret.

På top fem over apps, jeg er vilde med, er min OneDrive-app. Bare fordi – det er da så skønt at være sikret, at alle mine billeder, videoer, musikfiler, dokumenter og what not ligger sikkert i skyen. Og endnu mere fedt at kunne tilgå dem fra alle devices. What´s not to like.

Evernote

Fordi jeg er typen, der konstant har tanker, idéer og alt derimellem, som skal skrives ned. Og så er Evernote altså bare et super fedt sted at gemme og organisere alle disse noter.

Google Maps

Dårlig til at finde vej. Google Maps er min ven.

Rema 1000 Vigo

Fordi jeg lige har måttet tilbringe lidt for mange dage i karantæne med sygt barn. Rema1000 bringer ud med det vuns. Win.

Instagram

Det her er min hygge-app. Det er også her, jeg spilder aller mest tid. Anbefaling givet videre.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos