Skal du give din hund hundetøj på?

Skal du give din hund hundetøj på?

Det kan være sødt og nuttet at klæde sin hund på med hundetøj, men er det virkelig en god idé at klæde sin hund i en smart hat, en kjole elller en sweater? Herunder vil vi komme på nogle af fordele og ulemperne ved hundetøj. Skal, skal ikke? Der er intet rigtigt eller forkert svar

Det kan være sødt og nuttet at klæde sin hund på med hundetøj, men er det virkelig en god idé at klæde sin hund i en smart hat, en kjole elller en sweater? Herunder vil vi komme på nogle af fordele og ulemperne ved hundetøj.

Skal, skal ikke?

Der er intet rigtigt eller forkert svar her, så længe du ikke gør nogen skade. Du kender din hunds temperament bedre end nogen anden. Hvis de har tålmodighed og ikke har noget imod et lejlighedsvis modeshow, kan du altid prøve det. Mange hunde nyder den ekstra opmærksomhed. Så igen, er dit kæledyr genert eller følsomt? Så er det sandsynligvis ikke en god idé. Hvis du går efter det, skal du sørge for, at der ikke er nogen farer. For eksempel kan et tørklæde blive pakket for tæt, og tilbehør kan forårsage kvælning ved indtagelse. Den første ting, du altid skal huske på, er din hunds komfort og velbefindende.

Er der nogensinde en legitim grund til at pynte dit kæledyr på? Ja, koldt vejr er indlysende. For hunde med tynde eller lette pelsfrakker er den barske kulde i visse klimaer ikke håndterbar uden en god frakke eller sweater. Præcis hvor kold din hund bliver afhænger af race, størrelse og alder. Der er en grund til, at du ser Chihuahuas samlet i kulden mere end de lidt større og mere pelsede hunde.

Mindre, lettere og mindre lodne racer er mere behagelige i en sweater eller en frakke. Det samme gælder for hunde med frisk klipning eller hunde, der bliver ældre eller syge. Hunde, der er lavet til kulde, har et ekstra lag isolerende pels indbygget. For dem kan alt for mange lag betyde overophedning, hvilket er lige så slemt som at fryse.

Men hvad med støvler eller sko? Disse er sikre og kan være en god idé – især hvis du regelmæssigt går i et område med saltede og iskolde fortove. Ikke kun fryser hunde, men de er også potentielt skadelige at gå på.

Udover at holde din hund varm, kan tøj også hjælpe med angst. Følelsen af ​​sikkerhed, der kommer fra en tæt vest ind til dens hundekrop, kan være beroligende for ængstelige hunde. Næste gang der er tordenvejr i prognosen, eller din by planlægger et stort fyrværkeri, kan du med fordel prøve en angstvest. Det kan gøre hele forskellen i at sikre, at din hund føler sig tryg og trøstet.

Leder du efter hundetøj til din hund? Klik her.

1 comment
bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

1 Comment

  • Victor Y.
    december 2, 2020, 2:00 am

    Godt gået Bedstonline.dk Det er ikke så ofte at jeg følger med på blogs, men denne her vil jeg da bestemt følge med på! Venlig hilsen. Victor Y.

    REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos