Sådan skriver du den perfekte konfirmationstale

Sådan skriver du den perfekte konfirmationstale

Konfirmation er en stor dag i en ung teenagers liv. Det er en dag som symboliserer indtrædelsen i de voksnes rækker, hvor familie og venner fra nær og fjern kommer og fejrer dagen og konfirmanden.  Til sådan en særlig anledning er det oftest tradition at mor eller far holder en tale, med gode håb og

Konfirmation er en stor dag i en ung teenagers liv. Det er en dag som symboliserer indtrædelsen i de voksnes rækker, hvor familie og venner fra nær og fjern kommer og fejrer dagen og konfirmanden. 

Til sådan en særlig anledning er det oftest tradition at mor eller far holder en tale, med gode håb og tanker om konfirmandens liv fremover. Det er en tale som skal ære alt det, som konfirmanden allerede er, og samtidig  også hvad konfirmanden er på vej til at blive. 

Når du skal skrive en tale til en konfirmation kan det være svært at vide, hvor man skal starte henne og hvad talen skal indeholde. Det er nemlig særligt vigtigt at talen både er personlig og inspirerende, men den skal samtidig også gerne have et element af underholdning og være lidt sjov. 

Det er en svær balance, men heldigvis kan du finde inspiration og hjælp hos festsangetaler.dk, som kan give dig professionel til at skrive talen – eller simpelthen skrive talen for dig. Gå ind på konfirmationstale og læs mere om hvordan du skriver din tale, eller læs med her hvor du får en kort introduktion. 

Konfirmationstale formatet

Det er vigtigt først og fremmest at tænke på konfirmationstalens format. Er det mor eller far der skal holde talen? Eller gør begge det sammen? Det kan særligt give talen en fed pingpong detalje når begge parter går sammen om talen. 

Særligt er oplevelsen også for konfirmanden, da det er ekstra specielt at høre far begge sine forældre på samme tid, når både mor og far tager ordet sammen og dedikerer flotte ord til konfirmanden. 

Improviser eller kom forberedt

Det er meget forskelligt hvordan personer håndterer tale situationer, hvor du skal holde en kortere eller længere tale foran en større eller mindre forsamling. 

Nogle mennesker kan bare slå på glasset og serverer en sjov, underholdende og dybfølt tale, mens andre glemmer hvert ord når alle øjne er rettet mod dem, så at skrive talen ned er essentielt. 

Hører du til den sidstnævnte gruppe, så er det bedste råd er at skrive talen ned og øve dig på at sige den højt. Ved at skrive den ned, så har du allerede været igennem processen hvor din hjerne genkender ord og vendinger, som bliver lagret til næste gang du skal sige den højt. Dermed kan du eventuelt nøjes med at medbringe stikord, hvis nu du mister den røde tråd undervejs. 

Festsangetaler.dk står klar til at skrive konfirmationstalen for dig

Du kan vælge at kontakte festsangetaler.dk inde på konfirmationstale: De står klar til at skrive din konfirmationstale for dig. Her vil du blive ringet op, og efter en samtale om forventninger til talen, vil du modtage et skema til stikord, som kan anvendes i talen. Derudover kan du også vedlægge tekst, hvis du allerede har skrevet noget i forvejen, som dermed vil blive inkluderet. 

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos