Sådan sælger du dine produkter online

Sådan sælger du dine produkter online

Internettet er efterhånden blevet det sted, hvor vi handler – langt mere end fysisk. Det er nemt og bekvemt at sætte sig bag tasterne, og blot vente på at din levering ankommer til din dør. Du slipper selv for at hente og slæbe dine varer hjem. Derfor er det essentielt at du selv har en

Internettet er efterhånden blevet det sted, hvor vi handler – langt mere end fysisk. Det er nemt og bekvemt at sætte sig bag tasterne, og blot vente på at din levering ankommer til din dør. Du slipper selv for at hente og slæbe dine varer hjem. Derfor er det essentielt at du selv har en online forretning, hvis du sælger produkter eller services som en Psykolog i København. Derfor vil vi her komme med nogle bud på, hvor du kan sælge dine produkter henne online.

Start din egen webshop 

Det første sted, og måske mest indlysende sted at starte, er ved at starte din egen webshop. Når det kommer til at oprette dit eget websted for at sælge dine ting, er Shopify være en af ​​de nemmeste at bruge og mest betroede platgforme, som du kan benytte dig af. Siden 2019 var har der været over 1.000.000 købmænd, der brugte Shopify.

Shopify er en fremragende platform til at starte dit eget online-salgsside. Det er nybegyndervenligt og let at bruge med fremragende kundeservice. Der er også mange tredjepartsapps, der arbejder med Shopify for at tilpasse en online butik.

eBay

Den originale online-salgsplatform, eBay, har været på internettet siden 1995. Der kan ikke benægtes kraften i eBay-salg. Der er næsten intet, som du ikke kan sælge på eBay, så hvis du ønsker at sælge noget lidt underligt , kan det være det online-salgsside for dig, hvor du kan nå ud til hele verden.

Vær dog opmærksom på salgsgebyret, når du sælger på eBay. De opkræver et ikke-refunderbart gebyr for at liste en vare og et andet indsættelsesgebyr, hvis du beslutter at liste den samme vare i en anden kategori. Der er også et endeligt værdiforbrug, der er en bestemt procentdel af den pris, som din vare sælger for, samt en procentdel af forsendelsesgebyret. Disse gebyrer varierer og beregnes på baggrund af, hvad dit produkt er, hvor mange og hvilke typer kategorier det er opført i samt forsendelse.

eBay har over 25 millioner sælgere og 182 millioner aktive køber. I lighed med Amazon er det et utroligt stort netværk, men dog er der mindre tillid til eBay end Amazon.

Amazon

Som nævnt, er Amazon er et pålideligt websted, der har over 20,6 millioner besøgende hver måned. At sælge på Amazon skaber næsten automatisk en følelse af komfort og tillid for dine kunder. Et så stort antal kunder betyder, at dine varer er mere tilbøjelige til at blive set, men det betyder også, at de kommer med flere gebyrer.

En professionel salgskonto på Amazon kræver en ansøgningsproces samt et månedligt gebyr. Der er også gebyrer for hver solgt vare. Hvis du ikke planlægger at sælge mere end 40 varer om måneden, kan du få en individuel sælgerkonto, der ikke kræver noget månedligt gebyr.. Varegebyr plus procentvise gebyrer udover det afhængigt af den kategori, hvor din vare sælges.

Amazon er fantastisk til dem, der ønsker at flytte store mængder produkter eller har brug for eksponering for et større publikum. 

 

 

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos