Sådan gør du dig klar til årets bedste højtid – Julen

Sådan gør du dig klar til årets bedste højtid – Julen

Hvis der er én ting som de fleste danskere i sidste ende går hen og bliver træt af, så er det at altid have det varmt, være rød og sove dårligt om natten. Danskere er ikke bygget til at holde varmen ud, vi er skandinaviske vikinger med en hank til store jakker, bløde trøjer og

Hvis der er én ting som de fleste danskere i sidste ende går hen og bliver træt af, så er det at altid have det varmt, være rød og sove dårligt om natten. Danskere er ikke bygget til at holde varmen ud, vi er skandinaviske vikinger med en hank til store jakker, bløde trøjer og selvfølgelig omskifteligt vejr. 

Selvom vinteren også er en hård sæson hvor mange også bukker under for mørket til sidst, så er der, midt i vinterens mulm og mørke, også årets ubetinget hyggeligste sæson – nemlig Juletiden. 

Juletiden er noget der binder os sammen, og minder os om at det faktisk godt kan være ret hyggeligt at bare gå rundt indenfor og bakse mad, pynte huset og sludre om alt fra øst til vest.

Hvis du er et julemenneske uden lige, så er denne artikel til dig. 

Julen – Før sæsonen starter

Julen handler i store træk om at være forberedt, man skal have fingrene i mange forskellige ting som ikke normaltvis er lige til at få – som kvalitetsbitter, gaver, specielt godt kød og så videre. Når du har gjort dig et par overvejelser omkring det, skal du selvfølgelig se denne top 20 over julesweaters og overveje hvor meget pynt du gerne vil have frem i år (det er forhåbentligt det hele).

Sidst skal du selvfølgelig finde ud af hvor mange gæster du gerne vil have over til besøg i juleperioden og fylde fryseren med æbleskiver. 

Julen – Pynt

Der findes et hav af forskellige temaer derude som du kan tage fat i, hvis ikke du har lyst til at køre en laissez faire pyntning igen i år. Hvis der er børn i familien kan du vinde utroligt mange point, ved at vælge at køre et tema, som børnene kender.

På falderebet

Så handler julen selvfølgelig bare om at hygge sig med de mennesker som man holder af, og det er sådan set noget der er gældende uanset om du har pynt og bitter eller ej. Julen er også et godt tidspunkt at reetablere kontakt med gamle venner eller familiemedlemmer som du er gledet ud med. 

I virkeligheden kan julen, og alle dets mange facetter koges ned til nærvær. Nærvær omkring de aktiviteter som du laver og med de mennesker du er sammen med. Det handler om hygge- og om at glemme at det er bidende koldt udenfor, og utrolig mørkt. 

– men i det mindste sover du godt om natten og er ikke rød. 

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos