Sådan finder du de bedste gaver

Sådan finder du de bedste gaver

Der er desværre en tid i hvert eneste mands liv hvor han står helt uden nogen anelse om hvad han skal gøre. En af disse tider kommer tilbage hvert eneste år – det er kæresten/konens fødselsdagsgave, og den bliver ikke nemmere at finde jo tættere man kommer på datoen.  Der findes utroligt mange mænd derude

Der er desværre en tid i hvert eneste mands liv hvor han står helt uden nogen anelse om hvad han skal gøre. En af disse tider kommer tilbage hvert eneste år – det er kæresten/konens fødselsdagsgave, og den bliver ikke nemmere at finde jo tættere man kommer på datoen. 

Der findes utroligt mange mænd derude der kan nikke anerkendende til at deres kærester eller koner har et nærmest umenneskeligt gavegen der på en eller anden måde bare slår hovedet på sømmet hver gang når det kommer til gaver.

At finde en god gave er også utroligt svært hvis ikke du lige kender de gyldne regler for gaver – dem finder du selvfølgelig herunder med en lille forklaring om hvorfor det er vigtigt. 

Den skal ikke være for billig

Normaltvis er prisen ikke noget som folk plejer at gå op i, men hvis du giver en billig (og ikke god gave) vil den opfattet værdi være utroligt lav. De eneste tidspunkter du må give en billig gave på er hvis den har en utroligt stor affektionsværdi for din bedre halvdel eller er en del af en intern ting mellem jer. 

Hvis du giver en moderat dyr gave der, takket være vores evne til at vælge dårligt, stadig er dårlig, vil den ikke blive opfattet som værende lige så dårlig – og det kunne måske redde dig. 

Der er ingen tvivl om at de bedste gaver er dem der både er personlige og som ikke er noget personen kunne have fundet på at købe til sig selv. Et godt eksempel er et par designer solbriller, det er noget man sjældent har lyst til at investere i til sig selv, men som man altid vil blive meget glad for. 

Oplevelser – den hellige gral

Der er få ting her i livet som gør os mennesker lige så glade som en oplevelse. Der er et eller andet over at få et minde i stedet for en gave, der bare gør os helt vildt taknemmelige. Gaven behøver ikke være af den helt dyre skuffe, så længe det er en oplevelse. 

En god oplevelsesgave kunne eksempelvis være en tur til London. Tur retur billetter til London er nemlig ikke noget der koster mere end 300 kroner, men som stadig garanterer dig en utrolig glad kæreste og samtidigt også en på opleveren for dig selv. 

Oplevelser er faktisk en af de bedste gaver du kan give, fordi du også giver dig selv en. 

1 comment
bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

1 Comment

 • Mille H. S.
  november 16, 2020, 11:02 am

  Konge artikel
  Fin læsning
  Venligste hilsner

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos