Sådan bliver du mere autoritær på arbejdet

Sådan bliver du mere autoritær på arbejdet

Hvordan bliver du taget mere seriøst på arbejdet?  Er din verden også drevet af forretningsmøder, penge, hårdt arbejde og stres i den erhvervsdrivende verden? Hvis dette er tilfældet, så kan du måske nikke genkende til, hvordan man kan opnå mest status, respekt og autoritet. Svarene kan være: Udtråling, toneleje, adværd og ikke mindst påklædning!  Læs

Hvordan bliver du taget mere seriøst på arbejdet? 

Er din verden også drevet af forretningsmøder, penge, hårdt arbejde og stres i den erhvervsdrivende verden? Hvis dette er tilfældet, så kan du måske nikke genkende til, hvordan man kan opnå mest status, respekt og autoritet. Svarene kan være: Udtråling, toneleje, adværd og ikke mindst påklædning! 

Læs med her, og få 5 gode råd til at din påklæning kan give dig mere respekt på arbejdet, og i sidste ende give mere succes i dit liv! 

5 tips til en professionel påklædning 

jakkesæt 

Et af de vigtigste måder på du kan skabe mere respekt på dit arbejde er selve jakkesættet. Hvilken farve, kvalitet og pasfrom du har spiller en stor rolle! Når det kommer til et jakkesæt skal du ikke holde dig selv tilbage, men se det som en investering! Find den store pung frem og køb et dyrt jakkesæt – hvis ikke flere! En god regel er at farven mørkeblå er meget autoritær, og derfor et godt valg, da det også virker troværdigt på samme tid! 

Ur 

En god accesorie til dit nye jakkesæt er selvfølgelig intet andet end din nye trofaste ven: et ur. Et ur er ikke blot med til ar sørge for du kommer til tiden til alle dine aftaler, men også et status symbol. Et ur der især vil kunne skabe stor status for dig er et Rolex. Hvis du ikke har den store forstand på hvilket, så er dette ur altid en vinder: rolex submariner

Selv dine sko har en indflydelse på selve din påklædning og den måde som kunder, kollegaer eller chefer ser dig som. Ikke noget med nogen smarte sneakers, nej. Her skal du ud efter nogle stilet og elegante – og ikke mindst komfortable sko, som er et sidste finesse på din påklædning 

Din frisure 

Hvornår har du sidst været hos din frisør og fået trimmet nakken, skiftet frisure eller holdt håret ved lige? Når du alligevel er hos din frisør (som du helst skal besøge hver måned for at holde håret ved lige), så tag chancen også og få ordnet skægget samtidig. Det vil helt sikkert hjælpe! 

Bilen 

Tro det eller lad vær, men selv den bil du kører i har en indflydelse på hele din karakter. Et godt valg her vil altid være mærkerne: Audi, Mercedes, BMW eller en Volkswagen. Biler har meget med status at gøre – også selvom den holder på en parkeringsplads! 

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos