Sådan bliver du et gladere menneske

Sådan bliver du et gladere menneske

Før vi overhovedet går ordenligt i gang med denne artikel, så vil jeg gerne gøre det meget klart for dig at der ikke findes nogen nem- og hurtig smutvej til lang og stor glæde – det er en lang process og et eventyr som tager både tid, kræfter og utroligt meget kærlighed.  Når det så

Før vi overhovedet går ordenligt i gang med denne artikel, så vil jeg gerne gøre det meget klart for dig at der ikke findes nogen nem- og hurtig smutvej til lang og stor glæde – det er en lang process og et eventyr som tager både tid, kræfter og utroligt meget kærlighed. 

Når det så er sagt så er der desværre utroligt mange unge i dagens Danmark der ikke er glade i deres daglige liv, og det kan der være mange grunde til – de kan være utilfredse med deres skole, være afhængige af sociale medier og alle de mentale bivirkninger der kommer med dem, de kan også være et mobbeoffer der ikke er lige så god til bold som de andre børn. 

Uanset hvor det dårlige humør kommer fra, så er der altid noget man kan gøre mod det – og det slår denne artikel et slag for. Nedenfor finder du tre gode måder at blive en bedre- og mere glad udgave af dig selv på.

Har du startet med at se indad? 

… eller giver du skylden til dine omgivelser? Det er desværre sådan at utroligt mange menneske, specielt unge, kaster deres dårlige humør og undskyldninger over på andre. Hvis ikke Matthæus havde været sådan, så havde det gået godt, Det er ikke min skyld, min hund spiste mine lektier og de andre gode undskyldninger. 

I stedet for at skyde skylden på andre, så prøv at vend blikket indad og se om du måske kunne have gjort noget bedre – det hjælper både på din evne til at håndtere problemer, men også til at forstå hvorfor du handler- og agerer som du gør. 

Har du husket empatien?

På engelsk Compassion. Det er vores evne til at forstå og føle andre menneskers smerte og problemstillinger, og det er en helt vildt vigtig evne at udvikle. Ved at have næstekærlighed for menneskerne omkring dig åbner du også op for nye samtaler og dybere forhold med menneskerne omkring dig – og det skaber bedre relationer og venskaber.

Hvordan er din rytme?

Det siger sig selv at måden vi behandler vores krop på har meget at gøre med vores humør og kroppen indstilling. En god måde at få både mere energi og glæde på er ved at have en god rytme i dit liv. Spis sundt og ikke for meget, dyrk motion regelmæssigt og sørg for at komme udenfor, lad vær med at se netflix hver eneste aften. 

6 comments
bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

6 Comments

 • Emily A. G.
  januar 30, 2021, 2:00 am

  Bedstonline.dk – Hej, Virkelig god læsning. Emily

  REPLY
 • Karla G. H
  marts 1, 2021, 2:00 am

  Hej med jer, Spændende og interessant læsestof
  Med venlig hilsen

  REPLY
 • Konrad A. G.
  juni 4, 2021, 3:00 am

  Bedstonline.dk Godt gået, Det er ikke så ofte at jeg følger med på blogs, men denne her vil jeg da bestemt følge med på! De bedste hilsner

  REPLY
 • Hannah G.
  juli 4, 2021, 3:00 am

  Bedstonline.dk Heej,
  Dejlig artikel Fortsat god aften, Hannah

  REPLY
 • Theo H.
  august 3, 2021, 3:00 am

  Bedstonline.dk – Hullehøj, God nyhed 😛 Venligste hilsner fra. Theo

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos