Rolex forbliver moderigtig for evigt

Rolex forbliver moderigtig for evigt

Rolex dør aldrig. Et så stærkt brand, som har eksisteret i årtier og som står for klasse, kvalitet og modebevidst har eksisteret og vil eksistere i rigtig mange år endnu. Fordi Rolex bare er noget helt specielt. Vi kender det fra film, fra skuespillere som bærer det i deres fritid og fra ’influencers’ som flasher

Rolex dør aldrig. Et så stærkt brand, som har eksisteret i årtier og som står for klasse, kvalitet og modebevidst har eksisteret og vil eksistere i rigtig mange år endnu. Fordi Rolex bare er noget helt specielt. Vi kender det fra film, fra skuespillere som bærer det i deres fritid og fra ’influencers’ som flasher deres tilbehør så snart de kan komme til det. Rolex vil altid være Rolex. Hvis du vil med på vognen skal du undersøge uret rolex lidt nemmere – men pas på, du kan gå hen og blive så forelsket i et af designene af din opsparing forsvinder hurtigere end du troede var muligt.

 

Bliv den kvinde eller mand du ønsker

 

Mærkevare tilfører os noget. De tilfører os noget magi, noget stjernestøv, som på en eller anden måde løfter os, gør os 10 cm højere, eller slankere, og fuldender det billede vi gerne vil skabe af os selv. Det er som en tryllestav, som fortryller vores væsen og tager os ind i en ny verden hvor vi endelig kan være og ligne den person, som vi har drømt om. Hvilken model drømmer du om at få – en af de klassiske eller en af de nye? Dit valg bliver ikke let. Udvalget er stort og det gør det desværre ikke nemmere, hverken for dig eller for din kæreste. Men løsningen findes derude, du vil uden tvivl finde lige præcis det Rolex ur, som du har drømt om og som passer til din personlighed.

 

Drømmen bliver til virkelighed

 

Du har set en anden gå med det. Du har hørt om det. Du har læst om det. Eller du har på helt egen hånd fundet frem til at Rolex og dig er et godt match. Rolex og dig vil det samme. I vil se godt ud. I vil have det fuldendte look, I vil påvirke jeres omgivelser – ikke på en dårlig måde – mere et slags statement. Et statement, der siger at du er et menneske der går op i kvalitet, du er et menneske der synes at det er vigtigt at gå op i sit udseende og sit tilbehør. Du er et menneske af klasse. Klasse kan købes. For at være helt ærlig kan man købe sig til klasse, hvis klasse bare er et spørgsmål om tøj, sko og tilbehør. Men Rolex er mere end det, Rolex er en slags åndsfællesskab blandt dem der har et sådan ur og det er med til at man kan føle sig en del af en lille, lukket kreds. 

1 comment
bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

1 Comment

  • Noah B.
    december 7, 2020, 2:00 am

    Bedstonline.dk – Hej med jer,, Fed titel: “Rolex forbliver moderigtig for evigt” 😀 Sjov til side så var det en fin omgang læsning 😀
    Rigtig god aften. Noah

    REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos