Opgrader din bolig med ét simpelt trick

Opgrader din bolig med ét simpelt trick

Ryk naturen ind i boligen Du skal ikke have scrollet forbi mange boligprofiler på Instagram, før du er blevet klar over, hvad der hitter på boligfronten i øjeblikket. Hvor boligen for ikke længe siden skulle været indrettet efter minimalistiske principper med så få farver og så få nipsting som muligt, har tiderne nu skiftet. Ind med

Ryk naturen ind i boligen

Du skal ikke have scrollet forbi mange boligprofiler på Instagram, før du er blevet klar over, hvad der hitter på boligfronten i øjeblikket. 
Hvor boligen for ikke længe siden skulle været indrettet efter minimalistiske principper med så få farver og så få nipsting som muligt, har tiderne nu skiftet. Ind med farver og pynt, der kan lysne selv den mest grå eftermiddag op!

Tapet i alle afskygninger

På Nicetapet.dk finder du – bogstavelig talt – tapet i alle afskygninger. Om du er til simple bolchestriber, til kæmpetræer eller til nuttede dyr på din væg, har Nicetapet med garanti noget for dig, som kan pifte dit hjem op på en måde, som selv den mest fancy maling ikke kan hamle op med.

Du behøver ikke længere bekymre dig om farven på væggen OG billedvæggen, for med tapet får du hele pakken i ét køb, når tapetmotivet kombinerer vægfarve med figurative mønstre, som kan kombineres i en uendelighed og på den måde gøre din bolig helt unik. 

Det er slut med klistrende malertape, med afdækning i en uendelighed, med skæve grænser og med at bekymre dig om, hvorvidt du nu har fået givet væggen det rette antal lag af maling.

Nicetapet.dk gør det simpelt at transformere din bolig til et mekka af farver og mønstre uden alt det besvær, som det ofte kræver at svinge penslen, for ikke at tale om hvor dyrt det er at investere i alt det nødvendige malergrej.

Pift værelser op med tapet i alle genre

Nu du er i gang, kan du vel lige så godt transformere hele hjemmet og ikke kun den ene væg i stuen. Lad børneværelserne blive piftet op med racerbiler og nuttede hundehvalpe, lad badeværelset blive piftet op med et skummende hav og opgrader køkkenet med madvarer og natur i skøn forening. Det er nemt, det er simpelt, og det er billigt, og dine gæster vil med garanti blive både overvældede og overraskede over, hvordan du dog har båret dig ad med at få så smukke motiver op i hele huset.

Da kan du tippe dem om https://www.nicetapet.dk, og før du har set dig om, vil dine venner have kopieret din fremragende idé. Men husk, du så det først! Og hvis du en dag bliver træt af det motiv, du satte op i stuen, som pludselig ikke passer til din nye sofa, er der ikke andet for end at pille det ned og erstatte det med et nyt og vupti – så har du en helt nye stue.

God fornøjelse!

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos