Online produkter – de bedste råd

Online produkter – de bedste råd

De fleste af mennesker lever af at sælge deres viden og kompetencer. Ofte hænger det sammen med, at de også sælger deres tid. Desværre er der, som de fleste af os nok har opdaget, en begrænsning på, hvor mange timer der er i døgnet, og dermed hvor meget du kan sælge. Derfor begynder flere og

De fleste af mennesker lever af at sælge deres viden og kompetencer. Ofte hænger det sammen med, at de også sælger deres tid. Desværre er der, som de fleste af os nok har opdaget, en begrænsning på, hvor mange timer der er i døgnet, og dermed hvor meget du kan sælge.

Derfor begynder flere og flere at pakke deres ydelser ind i online eller digitale produkter i form af kurser, e-bøger m.fl., så de kan nå ud til flere på én gang og på den måde optimere måden de bruger deres tid på så de får mest muligt ud af den. Det kan være du skal sælge PLAKAT PRINT, så hvorfor ikke bare gøre det på nettet, hvor det kan blive gjort nemt og overskueligt for både dig og dine kunder.

Eksperters bedste råd

Kom i gang med det samme. Mange ærger sig over at de ikke kom i gang med deres online produkter før. Der kan nemt gå to år, fra man får tanken, til at man rent faktisk kommer i gang. Det kan skyldes et hav af undskyldninger. Det ærgrer eksperter sig over i dag, og deres råd til dig er derfor, at du nok er klar, før du selv tror det.

Du skal bare komme i gang. Du vil altid lige have mulighed for at brande dig selv lidt mere, eller lige at få samlet lidt flere e-mail adresser osv. Få det lavet – for når du får det lavet, vil du få drys-indtægter løbende og det bliver altså også noget i sidste ende.

Derudover er planlægningen væsentlig og du gør dig selv en tjeneste ved at gøre det ordenligt. Det sværeste er at pakke dit produkt. Overgangen fra at have din viden i dit hoved til at få lavet det til moduler eller en workbook – dét er opgaven. Så gå i gang med at definere de forskellige lektioner – overskrifterne vil gøre det lettere for dig at komme i gang. Det kan også være du skal have lavet en webshop og der vil det at bryde det ned og planlægge hvad du skal have lavet til hvornår også være en fordel.

Hvordan sælger du bedst dit produkt online?

Sociale medier er virkelig din ven her. Det er normalt at sige at sociale medier ikke er til for at sælge men er til for at skabe tillid. Det er til en hvis grad sandt, for når du har etableret tillid til din kundebase så vil de også hjælpe med at sælge dit produkt.

1 comment
bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

1 Comment

  • Clara A. G.
    november 23, 2020, 2:00 am

    Heej Jeg er meget imponeret over nyheden. Jeg har selv gået med tanken i en længere periode og ift. Online produkter – de bedste råd, så er det bare utroligt godt skrevet 😛 Fortsat god aften

    REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos