Nyt fitness udstyr du bør afprøve

Nyt fitness udstyr du bør afprøve

Dit næste udstyr bør være en massage pistol  Du kender det sikkert, januar måned er forbi, vi er i februar og snart er det sommer, eller der er ihvertfald ikke mange måneder til. For mest effektivt at få en del ud af træningen, så skal der trænes igennem nogle gange om ugen og det er

Dit næste udstyr bør være en massage pistol
 

Du kender det sikkert, januar måned er forbi, vi er i februar og snart er det sommer, eller der er ihvertfald ikke mange måneder til. For mest effektivt at få en del ud af træningen, så skal der trænes igennem nogle gange om ugen og det er helt sikkert en fordel hvis du har dit udstyr på plads. Fitness centeret er i øjeblikket lukket og dine muligheder bør kræve kreativitet, ved at du selv gør en indsats og får trænet derhjemme. Men hvor får du så dit udstyr og hvad bør du investerer i spørger du sikkert. 

Flere eksperter indenfor kropsterapi, fysioterapi og andre fitness guruer sværger til at anvende massage pistoler efter træning, så du virkelig får løst spændingerne. Du kender det sikkert, det med at man bliver øm når man ikke har trænet et stykke tid, eller har trænet meget. Her kan du først og fremmest investere dig dig i en massagepistol og du kan se massage pistolen her

Hvad kan massage pistolen? 

Foruden en behagelig følelse af god massage, giver en massagepistol en dybdegående massage, som øger både blodomløb og forbedre din restitution efter en længere periode. Det kan også hjælpe dig til at undgå myoser og ledsmerter i hele kroppen. 

Der er hele fem fordele som du får ud af en massagepistol:

  1. Dyb muskelstimulering
  2. Lindring af ømme muskler
  3. Afspænding af muskler og stivhed
  4. Øget bevægelighed
  5. Hurtigere restitution

De fem fordele er værd at have i mængde, når du står og overvejer hvilket udstyr du skal købe med hjem. Det er et behageligt stykke udstyr til en perfekt massage. Noget af det helt unikke ved en massagepistol er, at man faktisk kan formå at give sig selv en helt ny følelse og du kan bruge den sammen med din partner. 

Det kan også være værd at bruge en massapistol, hvis du løber meget, da du kan føle spændinger i både led og særligt fodområdet. Det kan også være hvis du går rigtig mange ture og, at du mærker en del spændinger omkring skindebenet. Inden du skal sove kan du lige tage din pistol og få massage på de ømme steder. Eventuelt kan du efterfølgende smøre dig ind i noget beroligende massage creme eller salve, så du er klar til din gode nats søvn. For din søvn er også relevant for dig, hvis du skal have optimal restituation. Det er ihvertfald værd at overveje sådan en pistol, både hvis du træner meget, eller bare har en aktiv hverdag. 

 

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos