Ny til Aarhus? Dette bør du vide

Ny til Aarhus? Dette bør du vide

Der er altid et par ting som man ville ønske at man havde vidst, før man var flyttet til den by man nu engang bor i – det kunne eksemelvis være at vejen ude foran dit vindue var utrolig larmende alle morgener i ugedagen, eller at du ved et uheld havde placeret dig selv i

Der er altid et par ting som man ville ønske at man havde vidst, før man var flyttet til den by man nu engang bor i – det kunne eksemelvis være at vejen ude foran dit vindue var utrolig larmende alle morgener i ugedagen, eller at du ved et uheld havde placeret dig selv i den bydel med flest ældre. 

Hvis du er ny til Aarhus, så er der mange faldgruber som du bør undgå ‘at all costs’, og det kan være svært at vide helt præcist hvad det er for nogle, men det gør denne artikel dig heldigvis klogere på. 

I denne artikel griber jeg nemlig fat i nogle af de ting jeg ville ønske at jeg havde vidst, før jeg selv flyttede til byen – jeg deler dem med dig, så du kan have den bedste start i Jyllands største by. 

Ny til Aarhus? Dette bør du vide

Her bør du bo

Hvis der er ét sted der virkelig har slået benene væk under mig, siden jeg flyttede hertil, så er det hele området omkring risskovbrynet.dk. Risskovbrynet er en helt ny bydel med nybyggeri der har udsigt over både skov og vand – og så ligger det faktisk i en af de mest prestigefyldte områder i det nordlige Aarhus, både tæt på skoven og et stenkast fra vand- og by. 

Kun fem minutter fra din hoveddør vil du kunne dyppe tæerne i vandet hos Den Permanente, som faktisk er en af Aarhus’ mest populære badestrande. Om sommeren kan det faktisk nærmest være umuligt at finde en god plads dernede for bare mennesker, men det gør ikke noget, for Bellevue ligger lige så langt væk og har den bedste sandstrand i hele byen. 

Ny til Aarhus? Dette bør du vide

Det bør du overveje 

Der er mange ting at overveje før du flytter, vil du gerne bo på bakken? Det er værd at nævne at Aarhus er én stor bakke, så hvis du bosætter dig i toppen (der hvor udsigten er bedst) skal du også tage turen op og ned af den på cykel et par gange om dagen, da alt café- og restaurantliv sker i indre by. 

Bakken er hård og ikke for alle, men alternativt kunne du købe en elcykel. 

Indre by summer næsten altid af liv, noget nogle elsker mens andre får nok af det. Det eneste du bør vide om at bosætte sig i indre by, er at nogle af lejlighederne er lige gamle og slidt nok til at det er charmerende – men dem kan du altid styre udenom i din søgen. 

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos