Ny erhvervsdrivende? Dette bør du vide

Ny erhvervsdrivende? Dette bør du vide

Hvis der er én ting de færreste iværksættere får af vide før de er i gang, så er det hvor helt ualmindeligt mange ting man skal have styr på før skuden sejler nogenlunde lige. Der er alt fra registrering af erhverv til oprettelse af erhvervsbank til lokaler og ansættelse.  At være indehaver af en virksomhed

Hvis der er én ting de færreste iværksættere får af vide før de er i gang, så er det hvor helt ualmindeligt mange ting man skal have styr på før skuden sejler nogenlunde lige. Der er alt fra registrering af erhverv til oprettelse af erhvervsbank til lokaler og ansættelse. 

At være indehaver af en virksomhed kan virke lidt som at løbe rundt med hovedet under armen imens folk skifter tur til at kaste ny information i hovedet på dig. Denne artikel griber fat i nogle af de ting der måske kan virke helt vildt uoverskueligt til at starte med, men som faktisk slet ikke er så slemt som du sikkert går og tror.

Alle de nipsting

Hvis du er en af de startups der tænker at starte livet i et kontorhotel eller i egne bygninger, så finder du nok lynhurtigt ud af hvor mange forskellige ting man lige pludseligt står og mangler når man driver sådan et kontor. 

Det kan være alt fra papirklips til plastiklommer til kaffe i kaffemaskinen (meget vigtig) til toiletartikler til you name it. Du skal forestille dig at du skal indrette og organisere en meget anstændig og professionel lejlighed. Reklameartikler København kan hjælpe dig med at få de meste ordnet både nemt og hurtigt. 

De første kunder

Kan være utroligt svære at få, selvom du virkelig giver den gas med både mails, telefon og personligt fremmøde. Hvis du løber hovedet mod en sådan mur igen og igen og der bare ikke er nogen der virker til at bidde på, så er det måske en god idé at overveje et skift i taktik.

Måske er dit produkt ikke egnet til at blive solgt som abonnementsløsning, eller måske er du alt for agressiv i din markedsføring når man tænker på at du har med B2B kunder at gøre. Det kunne også \’bare\’ være at Danmark slet ikke er klar til din teknologi, og det er derfor folk siger nej igen og igen. 

Dit team

Skal være bedre strikket sammen end et professionelt jakkesæt – alle mål skal passe og alle bør vide lige præcis hvad deres funktion i virksomheden er. Det er meget vigtigt at de forskellige afdelinger ikke render og træder hinanden over tæerne og blander sig i de interen processer der er sat op i de andre afdelinger. 

Det er en svær ting at sætte et godt hold op, men når det virker kan det også mærkes på bundlinjen.

8 comments
bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

8 Comments

 • Lea Y.
  november 16, 2020, 11:02 am

  Godt gået Bedstonline.dk Dejlig læsning 😉
  Venligste hilsner, Lea

  REPLY
 • Isabella H.
  marts 15, 2021, 2:00 am

  Heey Bedstonline.dk
  Så kom der noget der havde min interresse! Rigtig god aften. Isabella

  REPLY
 • Walter J.
  april 15, 2021, 3:00 am

  Hej – Bedstonline.dk
  Det sku meget fint 😀
  Rigtig god aften, Walter J.

  REPLY
 • Nora D.
  maj 16, 2021, 3:00 am

  Bedstonline.dk Konge artikel,
  Fedt coverbillede!
  Pft., Nora D.

  REPLY
 • Alexander M.
  juni 15, 2021, 3:00 am

  Howdi
  Mega dejligt med en god nyhed..
  Alexander

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos