Mine yndlings online produkter

Mine yndlings online produkter

Der findes vel efterhånden ikke den ydelse eller det produkt, man ikke kan købe online. Og det er der både fordele og ulemper ved. På den gode side: Det er super bekvemt at kunne sidde derhjemme og bestille lige præcis dét, man har brug for. Og det er også rigtig let at få et overblik

Der findes vel efterhånden ikke den ydelse eller det produkt, man ikke kan købe online. Og det er der både fordele og ulemper ved.

På den gode side: Det er super bekvemt at kunne sidde derhjemme og bestille lige præcis dét, man har brug for. Og det er også rigtig let at få et overblik over de forskellige priser på en varer, som forskellige butikker tilbyder, ved at scrolle hjemmesider og prisooversigter igennem prisrytter.

På den knap så gode side koster det jo noget CO2 at køre varer rundt i varebiler, ligesom en del plastik og papemballage bliver brugt og smidt ud i nedhandelens tjeneste.

Så – brug nethandel fornuftigt. Men derudover, så er det altså lidt svært at få hænderne ned af glæde over nettets mange muligheder.

Her får du et par bud på de produkter, jeg typisk køber online:

Serum

Min hudplejerutine er meget kort, grænsende til det ikke eksisterende. Derfor er det også en meget begrænset mængde af tid, jeg bruger på at shoppe rundt mellem hudplejeprodukter. Men der er dog et enkelt produkt, jeg rigtig gerne vil bruge hver eneste dag. Det findes ikke lige nede i den lokale Netto, og derfor tager jeg internethandelens muligheder i brug og bestiller det online, når hjemmelageret er sluppet op.

Nå, men hvad er det så for et produkt? Jo, det er et serum. Jeg bruger den variant, der mest ligner en olie, men virkningen er bare ikke til at tage fejl af. Hold fast, hvor giver det bare god fugt o næring til huden. Det syens jeg i hvert fald. Jeg er fan.

Gavekort

Gavekort er et andet produkt, jeg ynder at bestille online. Ikke fordi jeg køber gavekort til mig selv, men fordi jeg ikke altid er så god til at få fingeren ud, når der er fødselsdage, jubilæer, housewarmings og andre festlige begivenheder i sigte. Med andre ord: Jeg har ikke lige fået købt en gave, eller kan ikke lige finde på noget genialt. Og så er et gavekort bestile online altså bare genialt.

Tøj

Det er meget sjældent jeg køber tøj, men når jeg gør, foregår det ofte online. Det er både fordi jeg er mor til et lille barn på fem og ikke synes det er en specielt hyggelige aktivitet at have hende med ind i alverdens prøvevrum, og så er det også en rigtig let måde at finde det rettet tøj – særligt når man som jeg gerne vil have tøj med særlige certifiecringer såsom GOTS eller Oekotex.

En online service, du måske ikke lige havde tænkt over? Tjek denne ud, den handler om hemmeligt nummer

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos