Lydbøger som du ikke må gå glip af!

Lydbøger som du ikke må gå glip af!

Der findes mange forskellige apps, hvor du for rimelige penge kan få adgang til en verden fyldt med (lyd)bøger. Faktisk udbyder flere, at du både kan læse bøgerne på din skærm og høre dem som lydbøger. Smart! Hvorfor jeg elsker lydbøger: Jeg har gennem det sidste årstid haft et fast abonnement på lydbøger. Takket være

Der findes mange forskellige apps, hvor du for rimelige penge kan få adgang til en verden fyldt med (lyd)bøger. Faktisk udbyder flere, at du både kan læse bøgerne på din skærm og høre dem som lydbøger. Smart!

Hvorfor jeg elsker lydbøger:

Jeg har gennem det sidste årstid haft et fast abonnement på lydbøger. Takket være lydbøgerne er de daglige gøremål og tjanser blevet væsentligt nemmere at komme i gennem. Jeg indrømmer gerne, at jeg ofte frivilligt vælger at tage opvasken, støvsuge eller ordne vasktøjet – for så kan jeg atter lade mig indsluse i mit lille, hyggelig univers med min lydbog.

Det smarte er også, at du altid kan have dine bøger med på farten, uden du behøver at slæbe rundt på dem i tasken. De kan være tunge, jeg ved det. Her er du kun få klik fra at være i et andet univers, der også kan gøre en togtur, en gåtur eller kedelig ventetid hos tandlægen meget sjovere. 

Jeg vil her komme med Anbefalinger til lydbøger

I øjeblikket læser jeg Katrine Engbergs “Vådeskud.” Det er den 4. bog i rækken af en krimiserie. Balancen mellem det spændende, det uhyggelige og så de personlige fortællinger om bogens karakters liv, er fuldkommen fantastiske! Jeg kan forsat sove trygt om natten, omend jeg glædeligt afslutter dagen med Engbergs bog i ørene.

Jeg anbefaler, at man starter på bøgerne i kronologisk rækkefølge, idet bogens karakterer gennemgår en personlig udvikling, der både er rørende, spændende, morsom og smuk at følge med i. De varmeste anbefalinger, hvis du elsker krimi og spænding. Med uden det skal være alt for uhyggeligt!

Hella Joofs bog “Papmache reglen.” En smuk, humoristisk, rørende, sjov og relaterbar fortælling, der giver et skævt, fantastisk og skægt billede på livet. Og på alle de regler, som vi ikke troede vi kendte – men som vi nok alligevel kender.

Er man til Hella Joof anbefaler jeg også, at man læser “Dage med mildhed, modgang og mirakler.” Jeg har endnu til gode, at læse hendes allernyeste skud på stammen. Men dét skal jeg! Jeg elsker at dykke ned i Hella Joofs univers og beundrer måden, hun formår at formulere sig på samt hendes tilgang til livet.

Er man i stedet til bøger, der tager afsæt i virkeligheden og italesætter en aktuel begivenhed, kan jeg anbefale at læse Kristian Corfixens bog “Sygeplejersken – en ad Danmarkshistoriens mest spetakulære drabssager.” Jeg læste bogen i sommer, og slugte den råt. Den er virkelig, virkelig spændende og tilmed velskrevet. 

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos