LED strips er den fleksible løsning til dit hjem

LED strips er den fleksible løsning til dit hjem

Når du søger efter den helt rette lys-løsning til dit hjem, kan det være lidt af en opgave at overskue de mange muligheder. For der er mange. Og måske du ud fra dit hjem havde en idé til en bestemt slags betydning, og når du så sætter dig for at søge efter den rette mulighed,

Når du søger efter den helt rette lys-løsning til dit hjem, kan det være lidt af en opgave at overskue de mange muligheder. For der er mange. Og måske du ud fra dit hjem havde en idé til en bestemt slags betydning, og når du så sætter dig for at søge efter den rette mulighed, dukker der et hav af andre løsninger op, du slet ikke havde overvejet, og som nu også kunne være potentielle muligheder.

En af de muligheder, de færreste tænker på som det første, men som kan være den perfekte løsning, er LED strips. Med kvalitets LED strips opstår der pludseligt nye og kreative muligheder for, hvor og hvordan du kan få oplyst dit hjem. De fylder så lidt, at belysning er muligt en masse steder, som du aldrig havde overvejet førhen.

Idéer til hvordan du kan bruge LED strips

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, er det fordi, at LED strips åbner for så mange nye muligheder, og de kan være lidt af en mundfuld at overskue. Men det er kun positivt med muligheder. Nedenfor er et par idéer til, hvor du kan bruge LED strips:

1. Under dine skabe

Det kan give en helt fantastisk effekt at hænge LED strips under dine skabe. Hvis du placerer dem under skabene helt inde langs væggene, vil det lyser jævnt og flot op. Det er den perfekte, fleksible og lettere løsning til fx dit køkken, hvor de lange LED strips langs skabene lyser køkkenbordet jævnt op.

Modsat lamper med afstand i mellem, giver LED strips et jævnt lys, da der er lys hele vejen. Det er denne effekt, der kan være med til at give wow-effekten.

2. Indvendigt i skabe og reoler med glaslåger

Hvis du har skaber, reoler eller vitrineskabe, er det også en oplagt idé at placere LED strips disse steder. Det kræver naturligvis, at møblerne har glas, så lyset kan nydes, når lågerne er lukket. Det giver en helt særlig stemning om aftenen, når det dæmpede lys giver hygge og ro ved ting og møbler, hvor der ellers er mørkt.

3. Under sengen

LED strips under sengen er en anderledes og sjov idé, der kan give en opløftende og rar fornemmelse. Det er en god idé til børnesengen, men det kan også sagtens fungere i dit soveværelse. Det kan forny fornemmelsen og den behagelige følelse i rummet, og det kan være lige det sidste, som du egentlig ikke var klar over, at du manglede.

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos