Lige lidt kort

omkring os

Bedstonline.dk er en forholdsvis ny platform der specialiserer sig i at være en online sammenligningsplatform.

Dette betyder med andre ord, at du her som forbruger, får en platform der bedømmer samt vurderer produkter, ydelser og andre former for services der hovedsageligt benyttes online.

I nutidens samfund er det normalt at benytte sig af de såkaldte apps. Disse kan man få både til diverse former for smartphones, men også til sine computere.

App er en forkortelse for det engelske ord ``application`` som på dansk bedst kan oversættes til ``softwareprogram``. Disse små ``softwareprogrammer`` er med andre ord designet til at virke på eksempelvis smartphones og computere af forskellig art. De hjælper brugeren med at udføre specifikke opgaver.

Skriv til os

Når du er læser hos bedstonline.dk forsøger vi at skrive artikler der giver dig lyst til at komme tilbage. Vi skriver nyheder indenfor: Anmeldelser, Foretrukne, Guides, Toplister.

Bedstonline.dk er ejet af Medie Vækst ApS. Bedstonline.dk kom online d. 17/06 2020. Vores læsere kommer primært fra Danmark. Vi har over 30+ skribenter der hjælper os med at levere artikler.

Artikler på bedstonline.dk er annoncørbetalt via partnerskaber.

Andre af vores magasiner