Hvad kan bedst betale sig for dig?

Hvad kan bedst betale sig for dig?

Når du driver en virksomhed, står du med absurd mange beslutninger, som skal træffes dagligt. Nogle større end andre, og nogle dyrere end andre. Ét af de områder, hvor du kan finde ud af, om du skal spare på pengepungen er ved at kigge på, hvad I selv internt i virksomheden skal stå for og

Når du driver en virksomhed, står du med absurd mange beslutninger, som skal træffes dagligt. Nogle større end andre, og nogle dyrere end andre. Ét af de områder, hvor du kan finde ud af, om du skal spare på pengepungen er ved at kigge på, hvad I selv internt i virksomheden skal stå for og hvad der kan outsources, som giver god mening for din forretning.

IT, økonomi, kommunikation – your choice.

Rigtig mange virksomheder lader eksterne underleverandører stå for deres IT og IT systemer. I dag går udviklingen forfærdeligt stærkt og selv at skulle stå med IT er et fuldtidsarbejde i sig selv. Det kræver at man konstant holder sig opdateret og ved hvordan man løser et hav af udfordringer og problemer, sammen med alt det andet man også skal lave selv. Med IT-Outsourcing frigiver du noget tid og du får frigjort nogle ressourcer, som både kan være med til at sænke dine omkostninger og dine bekymringer. Det giver god mening, når man tænker over hvor meget blod, sved og tårer man bruger på noget, som man faktisk ikke er så god til.

Du kan ikke være god til alt

I virkeligheden handler det om at erkende overfor sig selv, at man ikke kan være god til alt. For at spare på omkostningerne vil man gerne selv gøre så mange ting som muligt, det er en klassisk begynderfejl hos mange virksomheder og man tror naivt på, at det kan man sagtens. Og det viser sig hen af vejen, at man faktisk godt kan gøre mange ting selv. Men at det tager længere tid, det bliver ikke gjort særligt godt og man finder ud af, at man kunne have brugt sin tid mere effektivt og på noget, hvor man véd at man er skarp til det.

Lav en god aftale

Du skal være bevidst om, hvad du gerne vil have, når du outsourcer. På den måde kan du få en tilpasset løsning, som er lavet til din virksomheds behov og ikke noget du får trukket ned over hovedet, som ikke er egnet til jer. Du skal også sikre dig at dine leverandører er i front med udviklingen og at de holder sig ajour – det er netop en af de ting, som du ikke selv har lyst til at skulle holde øje med.  Og sidst men ikke mindst kan du sikre dig at de systemer, som I bruger – enten til økonomi, IT eller data er det nyeste og følger den nye teknologi.

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos