Guide: Find den perfekte dobbeltseng

Guide: Find den perfekte dobbeltseng

Dobbeltseng Når man går på udkig efter en ny dobbeltseng er det vigtigt, at man vælger den rette. Det betyder nemlig også, at det er en seng der kommer til at kunne holde længere. Når i er to forskellige mennesker, og dermed to forskellige kroppe, der skal dele en dobbeltseng, anbefales det i den grad,

Dobbeltseng

Når man går på udkig efter en ny dobbeltseng er det vigtigt, at man vælger den rette. Det betyder nemlig også, at det er en seng der kommer til at kunne holde længere.

Når i er to forskellige mennesker, og dermed to forskellige kroppe, der skal dele en dobbeltseng, anbefales det i den grad, at man vælger en hvor i begge har muligheden for, at vælge hver sin fasthed. Det betyder med andre ord, at det er muligt ikke at have samme fasthed i hele madrassen, hvilket kommer til at give dig og din partner den bedste søvn.

Der findes naturligvis et hav af forskellige dobbeltsenge derude. Det er tilmed nærmest umuligt, at danne sig et overblik. Derfor får du her et fantastisk eksempel på en dobbeltseng, som tilmed er bedst i test hos søvneksperterne.

Bedst i test

Venus Luna Kontinentalseng er skabt med pocketfjedre i både springmadrassen og boxmadrassen. Og nu skal du høre hvorfor det er så fantastisk. Først for fremmest sikrer de, at du ikke mærker det lige så meget og lige så voldsomt, når din partner vender sig. Derudover gør de det også muligt for madrassen, at blive inddelt i disse zoner, som blev nævnt i ovenstående afsnit. Venus Luna Kontinentalseng har rent faktisk 5 komfortzoner, hvilket med andre ord betyder, at dine skuldre og hofter kan synke ned i sengen, mens dit hoved og dine ben bliver holdt oppe, hvis det er det man er til.

Når du vælger en seng fra denne Venus serie, er du garanteret høj kvalitet. Sengen består nemlig af ikke mindre end tre lag: Boxmadrassen, springmadrassen og topmadrassen.

Springmadrassen er på mange måder det vigtigste element når det kommer til din komfort. Springmadrassen som du får med her har hele to madraskerner, der er samlet med et betræk. Netop denne funktion er med til at give en højere grad af komfort. Dette er naturligvis fordi de to kerner gør det muligt, at vælge forskellig fasthed i sengen, alt efter hvad du ønsker og hvad din partner ønsker.

Fastheden afhænger i den grad af vægten og det er jo naturligvis ikke sikkert, at dig og din senge partner vejer det samme. Derfor er det altså i den grad noget man skal tage med op til overvejelse, når man skal på udkig efter den næste dobbeltseng. 

Så hvis du også ønsker, at anskaffe dig den bedste dobbeltseng så skal du læse videre lige her.

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos