Glattejern til rejsen eller weekendtasken

Glattejern til rejsen eller weekendtasken

Når du er på farten eller skal ud og rejse er det altid behændigt at have de nødvendige produkter med, så du altid hurtigt kan komme i stand og føle dig klar til endnu en dag. Der er mange muligheder for at købe produkter, som er særligt lavet til formålet at rejse og være på

Når du er på farten eller skal ud og rejse er det altid behændigt at have de nødvendige produkter med, så du altid hurtigt kan komme i stand og føle dig klar til endnu en dag. Der er mange muligheder for at købe produkter, som er særligt lavet til formålet at rejse og være på farten, og derfor skal du også vide, hvor du kan få de bedste produkter henne. 

Hos Glattejernet.dk finder du et stort udvalg af mini glattejern, som er perfekte til at tage med på farten, pakke i weekend tasken eller tage med på rejsen. Du sparer plads i tasken, samtidig med at dit glattejern er ét af de bedste i test, så størrelsen altså ikke reflekterer gørelsen!

Små glattejern kan du tjekke det store sortiment ud, hvor du også kan se priser og bestille dit nye mini glattejern hjem. Du kan også læse med her hvor du kort vil blive introduceret til nogle af produkterne fra Glattejernet.dk. 

GHD V Gold mini Styler

Dette er et mini glattejern i form af et fladjern, som er skabt til folk med korte frisure. Det smalle design gør det muligt at komme helt ned til rødderne, så ding glatning bliver fin helt ned til detaljen. 

Glattejernets varmeplader er keramisk belægning med optimeret ny teknologi, så dit hår får den bedste behandling. Glattejernet er lidt større end andre rejsestørrelser, men til gengæld er kvaliteten og designet til den specifikke hårtype dét, som gør dette glattejern til et godt valg. 

Remington S2880 Straghtini Glattejern

Dette er en meget lille og kompakt glattejern til tyndt og kort hår. Den er særligt designet til at være skånsom, så du kan style både det korteste hår og pandehår. 

Glattejernet er meget lille, hvilket gør det perfekt som et rejse produkt. Den opvarmes på omkring 60 sekunder og har keramiske plader som er skånsom for håret. 

Cloud Nine Micro Iron

Dette er en lidt dyrere model inden for de små glattejern, men det er også et af de mere populare glattejern. 

De keramiske plader kan nå op til 85 graders varme, hvilket gør den perfekt egnet til korte frisure. Vær opmærksom på at denne model altså ikke er velegnet til langt og kraftigt hår!

Glattejernet er af høj kvalitet, og gliver igennem håret helt problemtfrit, så du ikke hiver i håret og skader det. Derudover har glattejernet også den smarte dvalefunktion, hvor den slukker sig selv ved inaktivitet. 

Dette var blot et kort overblik nogle af de modeller, som du kan finde inde på Små glattejern. Så gå ind og tjek hjemmesiden ud nu!

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos