Øg dit onlinesalg med SEO

Øg dit onlinesalg med SEO

Hvis du som stort set alle andre virksomheder har et ønske om at øge dit salg, herunder de kunder du får via internettet, er der ingen vej uden om at interessere dig for SEO, Søgeordsmaskine optimering. Eller sagt på en anden måde. Det er det der sikre at når en mulig kunde søger på dine

Hvis du som stort set alle andre virksomheder har et ønske om at øge dit salg, herunder de kunder du får via internettet, er der ingen vej uden om at interessere dig for SEO, Søgeordsmaskine optimering. Eller sagt på en anden måde. Det er det der sikre at når en mulig kunde søger på dine varer eller ydelser, så er det din hjemmeside der vises af søgemaskinen, i Danmark vil det typisk være Google.  

Hvis du ikke vises på side 1 og helst i top 3, vil sandsynligheden for at du får kunder via internettet være mindre end 1%. På det søgeord som kunden har valgt at søge på.

Lær selv SEO 

Der er flere måder du kan sikre dig at det vigtige SEO på din hjemmeside bliver lavet. Du kan selv lære at lave SEO på din hjemmeside eller også kan du ansætte en til at udføre det. Om du vælger den ene eller anden løsning er op til dig og selvfølgelig din pengepung. Men det er vigtigt at se SEO som en investering, der tager tid, men også har et stort afkast. 

Hvis du ikke selv har tid eller lyst til at bruge tiden, bør du vælge at outsouce opgaven. Det er ikke en opgave, der kan laves fredag eftermiddag 5 min weekenden.

 Hvis du har mod på selv at stå for din virksomheds SEO er der masser af muligheder for at lære hvordan på internettet og det tager ikke lang tid før du selv kan udføre det mest basale SEO. Husk at være opmærksom på, at det er et arbejde der ikke nødvendigvis giver bonus 2 min efter, men er et langt sejt træk.

Hvad er SEO i praksis?

Google og de andre søgemaskiners opgave er at give deres kunder de bedste muligheder når de søger. F.eks. hvis du søger på lyserøde gummistøvler vil Google gennemgå alle hjemmesider efter ordene lyserøde gummistøvler og efter et sindrigt system vise dig de hjemmesider, de vurdere er de bedste. SEO er altså at få Google til at syntes at netop din hjemmeside høre til de bedste, så det er din hjemmeside Google viser. 

Det gøres blandt andet ved at incl. søgeord i teksten. Hvis der ikke står lyserøde gummistøvler i din tekst, hvordan skal Google og de andre søgemaskiner så vide, at det er det du sælger. Det er vigtigt at du har lyserøde gummistøvler med, både i overskrifter og i teksten.

 

 

 

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos