Find den bedste airbike til hjemmebrug

Find den bedste airbike til hjemmebrug

Du kender måske de mere normale motionscykler fra træningscentret, som også er mulige at købe til hjemmebrug. Airbike er en anden form for motionscykel, som du også har mulighed for at købe til hjemmet, for at vedligeholde din kondition. Det kan være et effektivt redskab til cardiotræning, og når du har mulighed for at træne i

Du kender måske de mere normale motionscykler fra træningscentret, som også er mulige at købe til hjemmebrug. Airbike er en anden form for motionscykel, som du også har mulighed for at købe til hjemmet, for at vedligeholde din kondition. Det kan være et effektivt redskab til cardiotræning, og når du har mulighed for at træne i dine trygge hjemlige rammer, kan du motionere helt efter behov, uden at skulle forlade hjemmet.

Hvad er forskellen på en almindelig motionscykel og en airbike?

I en almindelig motionscykel er typisk et svinghjul, som er forbundet til pedalerne. Det er derfor, at du typisk kun ser en enkelt placering af et hjul under dig og ikke foran dig, når du sidder på en motionscykel. Når du øger modstanden, for at gøre det hårdere at træde i cyklen, fungerer det ved, at magneter flyttes tættere på svinghjulet, som gør følelsen af modstanden større.

En airbike fungerer uden hjul, hvor hjulet i stedet er erstattet af en ventilator. Her justerer du modstanden, og derved hårdheden i pedalerne, ved at cykle hurtigere. Jo hurtigere, du cykler, jo højere bliver modstanden fra ventilatoren. Denne teknik kender du muligvis, hvis du har prøvet spinning, da spinningcykler fungerer på samme måde.

En airbike er enormt effektiv, og øger din cardiotræning væsentligt, da du er nødt til at yde ekstra for at få modstand, og for at opretholde modstanden, er du nødt til at yde i et konstant tempo.

Hvilken airbike skal jeg vælge?

Når du skal vælge en airbike, er det vigtigt at gå ud fra dine behov. Du kan få de billigere modeller, hvor løsningen er helt enkel. Du sætter dig op på en airbike, og er klar til at cykle. Mere kan den ikke, og mere behøver du ikke.

Andre modeller har flere muligheder. Du kan fx gå efter en airbike, der har et håndtag med flere muligheder for at holde på håndtaget ud fra forskellige stillinger. På den måde har du mulighed for at veksle mellem stillinger på en helt anden måde.

Du kan også få efter en mere robust airbike i højere kvalitet, hvis du tænker en del over fremstillingsmateriale. Det kan være med til at sikre dig, at cyklen holder længere.

Nogle modeller har også en LCD-skærm, hvor du har mulighed for at holde øje med din træning. Dette kan være gavnligt for nogle, hvis du holder statistik over træningen, og ønsker at se deres forbedringer ud fra tal. Her har du mulighed for fx at se tid, distance og kalorier forbrændt.

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos