Find de perfekte møbler til dig og din bolig

Find de perfekte møbler til dig og din bolig

Boligindretning Boligindretning er blevet en vigtig del af vores samfund. Flere og flere mennesker vælger at bruge penge på møbler i høj kvalitet og derved anskaffe sig noget lækkert til deres hjem. Det er blevet en naturlig del af vores hilsen, når vi kommer ind i et andet hjem, at beundre indretningen. Og i særlig grad

Boligindretning

Boligindretning er blevet en vigtig del af vores samfund. Flere og flere mennesker vælger at bruge penge på møbler i høj kvalitet og derved anskaffe sig noget lækkert til deres hjem. Det er blevet en naturlig del af vores hilsen, når vi kommer ind i et andet hjem, at beundre indretningen. Og i særlig grad lægge mærke til om der er sket noget nyt siden sidst. Vi ønsker alle at kunne have et hjem der passer godt ind i diverse former for boligmagasiner og samtidig har de fleste i nutidens samfund behovet, men ikke mindst lysten, til at være unik. Dertil hører at man har specielle ting, som man ikke finder i et hvert hjem.

I takt med denne popularitet på at ville indrette sit hjem så lækkert som muligt dukker der flere unikke og helt igennem fantastiske møbler, møbelmærker og designere frem. Alle disse konkurrerer om at få flest kunder og derfor også at højne kvalitet samt udseende i en gevaldig grad.

Rattan møbler

Rattan er et produkt der bygges flere og flere møbler af. Her finder du nemlig et helt igennem unikt profukt der er både bemærkelsesværdigt slidstærkt samt modstandsdygtigt over for varme, kulde og sågar temperaturudsving. Dette kommer specielt til gode i eksempelvis en udestue eller et orangeri.

Rattan vokser op ad selve træerne i regnskoven og er altså kendt for at kunne vokse op til hundrede meter. Og som om dette ikke skulle være nok er rattan verdens næst hurtigste voksende materiale til møbelfremstilling. Det vil med andre ord sige at det regenererer i løbet af blot 5-7 år. Dette er helt unikt og en af de væsentligste grunde til at lige netop rattan bliver mere hyppigt brugt til fremstilling af møbler.

Firmaet Sika Design blev etableret i Horsens, hvor der under krigen var mangel på rå materialer og arbejdsløsheden voksede kraftigt. Selve produktionen var baseret på gratis rå materialer såsom strå fra markerne, efter at disse var blevet høstet. 

Identiteten ved Sika Design er i bund og grund; komfort, kvalitet og design, hvilket kommer til udtryk ved brugen af rattan. Alle møbler fra Sika Design flettes og formes ved håndkraf med brug af ganske få maskiner. Her får du altså et firma der lægger ekstrem stor vægt på bæredygtighed og på at skille sig ud fra de store kæder der masseproducerer produkter i spandevis.

Rattanmøbler er dermed ekstremt slidstærke og kan holde i mange generationer.

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos