Få vejledning til de bedste apps

Få vejledning til de bedste apps

Der findes et hav af forskellige apps derude og derfor får du nu tildelt 5 musthave apps, uanset om du er iPhone eller Android ejer. iPhone Google Maps Google Mapser en af de absolut essentielle apps på markedet. Det er noget man generelt ikke tænker over at anskaffe sig, men det kommer til at gøre

Der findes et hav af forskellige apps derude og derfor får du nu tildelt 5 musthave apps, uanset om du er iPhone eller Android ejer.

iPhone

iphone apps

Google Maps

Google Mapser en af de absolut essentielle apps på markedet. Det er noget man generelt ikke tænker over at anskaffe sig, men det kommer til at gøre din hverdag betydelig lettere.

Google Maps er den mest detaljerede rejse app der findes og kan tilmed hjælpe dig til alt lige fra at finde vej på gåben, cykel eller i bil, til at finde den bedste offentlige transport. Ligeledes kan appen give dig et estimeret tidspunk til hvornår du vil ankomme til den satte destination.

Yelp

Yelp er en app du kan benytte dig af når du befinder dig et sted hvor du generelt ikke kommer. Her finder du nemlig en app med en masse anmeldelser. Det kan være anmeldelser til alt muligt forskellige, og du kan herved finde den bedste frisør, restuarant, supermarked eller meget meget andet.

Du kan blive guidet igennem de steder hvor du burde komme og du kan samtidig holde dig fra de steder du absolut ikke har lyst til at blive set. Dette er en fantastisk app at benytte sig af. Både i sit eget lokalsamfund men specielt også når man er på ferie.

Netflix

Netflix, ligesom så mange af de andre apps der bliver nævnt her, er blevet et såkaldt kultur fænomen. Det er en streaming tjeneste der er blevet kendt over hele verdenen. Med denne service får du en unik mulighed for at se de nyeste film og serier på markedet, samtidig med at du kan se nogle af de gamle klassikere, som du efterhånden har set 10 gange. Tilmed kan du i dit respektive land se film og serier der stammer fra det land du nu engang befinder dig i.

Snapchat

Snapchat er et fænomen hvor det gøres muligt at sende billeder som chat beskeder i stedet for blot tekst. Her har du mulighed for at kommunikere med dine venner og bekendte og sende sjove billeder til hinanden.

En ekstra bonus ved dette er at billederne forsvinder efter at du har set dem. Billederne gemmes altså ikke automatisk et sted men slettes igen via appen. Nu er det efterhånden også blevet muligt at lave SnapChat stories. Her bliver billedet eller videoen liggende i selve appen i 24 timer.

Instagram

Instagram er og bliver den mest populære Sociale Medie app på markedet nu om stunder. Her finder du en app der gør det muligt for dig som forbruger at have et online fotoalbum, som du kan offentliggøre for dine venner og bekendte. Det betyder med andre ord at du kan ligge billeder op som folk kan se.

Det er ligeledes muligt at se hvad dem du kender eller ønsker at følge ligger op og du får derfor også en unik adgang til de kendtes liv og hverdag. 

Android

android apps

Sleep As Android

Sleep As Android er perfekt til dig der har problemer med at sove. Det er en app der viser at det ikke er nødvendigt at tilslutte en fitness tracker til ens håndled for at bedømme ens sovevaner. Når du placerer din mobil på madrassen kan appen selv fornemme bevægelser og lyde og herved automatisk regne ud hvor godt og hvordan du sover.

Her får du den basale pakke gratis, men ønsker du at få adgang til mange flere nyttige funktioner anbefales det at du vælger at betale éngangs betalingen.

Evernote

Evernote er en forholdsvis kendt app. Den kan både bruges via Android smartphones eller PC computere. For at komme helt ind til benet er Evernote en note app. Her er det muligt at skrive sine noter ned i en app der giver dig et væld af muligheder. Du kan lave skemaer eller bare skrive tilfældige tanker ned.

Appen har været på markedet i mere end et årti men sørger hele tiden for at holde sig opdateret med de nyeste funktioner og tilmed holde trit med nye konkurenter.

En helt igennem fantastisk funktion som Evernote har – der adskiller sig fra andre lignende ydelser – er muligheden for at kunne sortere alle ens dokumenter til notesbøger og herved give dem forskellige kategorier. Samtidig med dette kan du få appen til at synkroniserer på kryds og tværs af alle de enheder du benytter dig af.

Snapseed

Snapseed er en af mange fotoredigeringsapps til Android telefoner. Men det er helt klart også den bedste. Den giver dig adgang til ligegodt alle redigerings redskaber du måtte komme i tanke om og hjælper dig hermed med alt ligefra at justere farverne, til at fjerne specifikke objekter fra billedet.

Du har muligheden for at lave en hurtig redigering med et filter, eller bruge mange timer og udføre et professionelt redigeringsarbejde hvis det er de ambitioner man har. Det er altså en app der fungerer for alle og er let at bruge. Du kan hurtigt blive dygtig til at benytte dig af denne og du vil samtidig også være garanteret en kvalitet samt ydelse der er på et professionelt niveau.

Pocket

Pocket er en af de apps som iPhones bare også burde have. Den er perfekt til dig der elsker at læse på nettet og følge med i nyheder online, men som samtidig ikke har tid til at læse dem alle sammen. Man kan hurtigt komme til at glemme hvad det egentlig var man godt lige ville læse op på når man kom hjem.

Her er det muligt at gemme artikle, uanset hvilken browser du benytter dig af. Udover dette får du muligheden for at sørge for at artiklerne også kan læses når du ikke er online. Du kan i denne app gemme mange timers læren og underholdning.

Plex

Plex er en helt igennem essentiel app til dig der har en Android smartphone. Her får du en app der gør det let for dig at streame musik, film, TV serier og billeder fra din computer til din telefon. Med andre ord kan du få fuld adgang til de ting der ligger på din computer uanset hvor du befinder dig – så længe du bare har mobilen med dig.

Når det så er sagt, betyder det også at du er nødsaget til at have de ting, du ønsker adgang til, downloadet ned på selve computeren. 

Forhåbentlig er du nu blevet inspireret og føler dig bedre udrustet til at kunne finde den perfekte app til det du lige har brug for. Der er sikkert også nogle apps du tænker kunne være sjove at undersøge lidt nærmere. I det hele taget er hele app verdenen stor og interessant at undersøge og det er ligeledes en uendelig process.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos