Få hjælp til at skrive en festsang med rim

Få hjælp til at skrive en festsang med rim

At skrive den perfekte festsang Konfirmationer, bryllupper, runde fødselsdage eller andre store begivenheder, kræver ofte at man både som vært eller gæst, ligger hovedet i blød, og skriver en god, sjov og personlig festsang, der beretter noget personligt i et humoristisk sprog. Gerne sådan at der trækkes på smilebåndet rundt omkring bordene. Dog er det oftere

At skrive den perfekte festsang

Konfirmationer, bryllupper, runde fødselsdage eller andre store begivenheder, kræver ofte at man både som vært eller gæst, ligger hovedet i blød, og skriver en god, sjov og personlig festsang, der beretter noget personligt i et humoristisk sprog. Gerne sådan at der trækkes på smilebåndet rundt omkring bordene. 
Dog er det oftere lettere sagt end gjort – specielt hvis sangen skal rime. At tilpasse sine egne personlige anekdoter ud fra en i forvejen kendt melodi og dertil finde de bedst anvendelige ord, der både rimer men forsat passer ind i konteksten, er svært. Meget svært. 
Desværre er det ikke os alle, der er de fødte sangskrivere, hvorfor sangskrivningen også ofte kan blive en sur tjans. Omend man virkelig gerne vil – enten for at takke sine gæster eller for at glæde festens midtpunkt. 

Heldigvis er der gode råd for dette. Også uden at det kræver flere års træning og lange kurser. Det kan nemlig sagtens være muligt at skrive festsange der rimer uden at man skal lede dybt i gemmerne efter sin skjulte sangskriver. 

Løsningen er….

At alliere sig med dygtige sangskrivere, der nemt og hurtigt kan skrive en sjov, humoristisk og alligevel personlig sang, som passer til præcis din anledning.
En sang er ikke kun personlig, fordi du selv har skrevet den. Det personlige aspekt kan nemt bevares omend sangen forfattes af andre, der i højere grad er i kontakt med deres indre sangskriver. Dermed er dit vigtigste job blot at finde de personlige, fine og skægge anekdoter, som du ønsker, der skal indgå. 

Ved at sammenligne forskellige muligheder for festsange der rimer online, kan du også hurtigt og nemt finde den rette melodi, pris eller hjælp, der matcher netop dit behov. 

Dermed behøver du ikke længere lægge hovedet i blød og have søvnløse nætter. Det er nemlig muligt at få skrevet den helt perfekte sang – også uden at besidde de store sangskriver-evner. 

En anbefaling herfra

De gange jeg har skrevet festlige sange, har jeg søgt meget inspirartion på nettet. Her er det muligt at finde skabeloner eller eksempler på sange, der eksempelvis kan bruges som takkesang fra konfirmanden. Her er det ganske nemt at tilpasse sangen og dens vers, så den hurtigt bliver personlig og god. Det er et godt råd, hvis man som konfirmand ikke har de store midler, og dermed ikke kan alliere sig med profesionelle og få hjælp til sangskriveriet. Et godt råd er, at finde en kendt og nem melodi. 

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos