Er personlig udvikling online for dig?

Er personlig udvikling online for dig?

Personlig udvikling kan være relevant for dig, som er bange for at du er groet fast og trænger til at opnå noget nyt. Hvad end det er i dit arbejdsliv eller privatliv, så er det aldrig for sent. Det kan dog være svært at finde tid til i hverdagens stress og jag. Derfor kan personlig

Personlig udvikling kan være relevant for dig, som er bange for at du er groet fast og trænger til at opnå noget nyt. Hvad end det er i dit arbejdsliv eller privatliv, så er det aldrig for sent. Det kan dog være svært at finde tid til i hverdagens stress og jag. Derfor kan personlig udvikling online, være en fordel, for dig, der lever en hektisk hverdag. Det kan dog både føre fordele og ulemper med sig. Disse vil vi komme nærmere på herunder.

For og imod personlig udvikling online

Blandt fordelene ved online personlig udvikling er, at artikler, træning og anden information let kan tilgås på ethvert tidspunkt af dagen eller natten når det foregår online. Inkluderet i dette er ulempen dog også, at man kan gå glip af værdifulde ansvarlighedsværktøjer og vejledning, når oplysninger udelukkende er tilgængelige via Internettet. Online personlig udviklingskurser, seminarer og vejledninger kan være gode ressourcer for personer med travle tidsplaner, eller som er hjemmebundet, men kan også være en ulempe for dem, der er tilbøjelige til at udsætte og altid har en undskyldning for ikke at få gennemført deres projekter.

Man kan nemt få adgang til forskellige typer online personlige udviklingsressourcer i henhold til sine egne specifikke interesseområder og mål. Sådanne inkluderer kurser i personlig udvikling , blogs og forums, der er dedikeret til selvforbedring, artikler om en bred vifte af selvhjælpsemner samt personlige udviklingsbøger og e-bøger. I mange tilfælde tilbydes gratis personlig udviklingsinformation via internettet, eller man kan endda deltage i seminarer om personlig udvikling online mod et gebyr.

Mens mange typer ressourcer og træning i personlig udvikling er tilgængelig online, kan det for nogle mennesker være lidt distraherende at deltage i dette online fremfor personligt. Dette skyldes primært den mængde af information fra websteder, der tilbyder betalt og gratis personlig udviklingshjælp. Med så mange muligheder at vælge imellem har nogle mennesker det svært at koncentrere sig om blot at fokusere på en. 

Nogle finder måske også frem til konklusionen om, at adgangen til ressourcer uden at have en klar online personlig vej til udviklingen, gør det let at udsætte visse aktiviteter eller lade arbejdet være ufuldstændigt. Dette kan skyldes, at der ofte er meget begrænset ansvar, når man tackler personlig udvikling online. I et forsøg på at modvirke dette engagerer nogle mennesker sig stærkt i online personlig udviklingsforums eller samarbejder med en anden person, der også tager et kursus online indenfor personlig udvikling.

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos