Det bedste sted at købe og sælge aktier

Det bedste sted at købe og sælge aktier

Saxo Bank vs Nordnet er en interessant sammenligning i forhold til køb og salg af aktier. Det er de to mest prominente børsmæglere på nettet, og selvom de begge står stærkt på markedet, er der dog alligeven en række interessante forskelle i forhold til fordele og ulemper ved dem begge. I denne artikel bliver der fokuseret

Saxo Bank vs Nordnet er en interessant sammenligning i forhold til køb og salg af aktier. Det er de to mest prominente børsmæglere på nettet, og selvom de begge står stærkt på markedet, er der dog alligeven en række interessante forskelle i forhold til fordele og ulemper ved dem begge.

I denne artikel bliver der fokuseret på fordelene ved hver løsning, og du kan bruge dem til at vurdere, hvilken løsning du føler passer bedst til dig.

Fordele ved Saxo Bank

Saxo Bank har en række fordele, der styrker deres placering på markedet, og som kommer til din fordel som kunde. Først og fremmest har Saxo Bank en lav kurtage. Hvis du er i tvivl om, hvad det betyder, er det dækkende for det gebyr, du skal betale til banken, ved handel af aktier og obligationer. Jo lavere kurtage, jo mere fordelagtigt for dig.

Hos Saxo Bank har du desuden mulighed for at få en aktiesparekonto med lavere beskatning. Det er en fordel, da kontoen i sig selv giver dig mulighed for en lavere beskatning af dit indestående. Du får adgang til mange forskellige markeder med mulighed for at investere i aktier, fonde og ETF’er.

Det kan også nævnes, at mindstebeløbet, du skal lægge i det, er på blot 500 kr., og at de hos Saxo Bank har dansk kundesupport, hvilket kan være rart, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Her er de fleste tryggest ved dansk support, når det handler om økonomi, investering, aktier osv.

Fordele ved Nordnet

Nordnet har en stor og solid plads på dette marked, og det er ikke uden grund. De er ganske enkelt nordens største børsmægler. Du får derfor adgang til mange forskellige aktier, fonde og ETF’er. Men her får du også adgang til mindre nordiske markeder, som du ikke finder hos Saxo Bank. Der er derfor mange interessante og spændende muligheder, hvis du vælger Nordnet som løsning.

Hos Nordnet har du ekstraordinært mulighed for at benytte deres opsparingsløsning kaldet månedsopsparing. Her får du mulighed for at få en automatisk opsparing, hvor du kan investere, uden købskurtage (altså uden gebyrer). Det er smart, og du har mulighed for at spare penge, samtidig med, at mulighederne åbner sig.

Også hos Nordnet får du dansk kundesupport, hvilket igen er en fordel for de fleste – særligt hvis du ikke er tryg ved at skulle have hjælp om økonomi, penge, investering og aktier på et andet sprog. Det kan hurtigt blive mere forvirrende end gavnligt. Du betaler desuden også et mindstebeløb her på blot 500 kr.

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos