De mest populære produkter online

De mest populære produkter online

Internettet er enhver shopaholics våde drøm. Der er stort set ikke det, du ikke kan købe, og hele seancen kan klares i ro og mag foran din computer skærm, telefon – eller hvilket device, du nu har valgt at benytte til dine shopping-aktiviteter. Men hvad er det egentlig for nogle produkter, vi godt kan lide

Internettet er enhver shopaholics våde drøm. Der er stort set ikke det, du ikke kan købe, og hele seancen kan klares i ro og mag foran din computer skærm, telefon – eller hvilket device, du nu har valgt at benytte til dine shopping-aktiviteter.

Men hvad er det egentlig for nogle produkter, vi godt kan lide at købe online?

Det satte jeg mig til at undersøge med et par hurtige søgninger fra Google. Synes du også det kunne være interessant at vide lidt mere om, hvad det egentlig er for nogle ting og sager, vi danskere går rundt (eller nærmere: sidder stille) og køber via internettet? Så læs med her, og bliv en lille smule klogere.

Hjemmeside Erhvervshjemmesider lavede for et par år siden en lille (ikke-videnskabelig) undersøgelse blandt deres kunder for at finde ud af, hvad det er for produkter, der særligt er populære at købe online.

Den viste, at følgende produkter sandsynligvis ligger i top:

1. Tøj

Tøjbutikkerne er en kæmpe spiller på markedet for internethandel. Der er en lang række af store webshops, som udgør en stor andel af handlen – det er webshops såsom Boozt,com, Zalando, H&M og en række andre. Samtidig findes der dog også en række mindre webshops, som enten sælger tøj fra andre mærker, eller har taget springet og lanceret sit eget tøjmærke. Uanset hvad og hvordan – så er tøj en populær vare på internettet.

2. Smykker

Ringe, halskæder og øreringe. Det er også en var vare på internettet, ser det ud til. Undersøgelsen fra Erhvervshjemmesider viste også, at der er en stor andel af smykkeforretninger på internettet. Det er smykker i forskellige prisklasser og til både herrer og dame. Nogle af smykkeforretningerne designer deres egne produkter, mens andre videresælger et sortiment af andre mærker.

3. Elektronik og gadgets

Headset, HDMI-kabler ogtelefonholdere er også populære at sælge på det store vide net. Elektronik i alle mulige afskygninger bliver sat til salg – lige fra de små gadgets til de helt store elektronik-produkter.

4. Fritid og hobby

Fiskeudstyr og vandreudstyr er også varer, der bliver langet over disken i den virtuelle verden. Der er nemlig en hel del webshops, som beskæftiger sig med salg af fritids og hobby-produkter. Inden for denne branche er det ofte personer, som selv har forstand og interesse for emnet, som vælger at starte forretninger op. 

En type af webshop, der tilgængæld ikke er så mange af, er den type af forretning, der køber og sælger guld. Hvis du er interesseret i at se på Guldpriser, kan du klikke dig ind her.

 

 

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos