De fem bedste billeddatabaser

De fem bedste billeddatabaser

Der findes en masse billeddatabaser rundt om på nettet, og vi har udarbejdet en guide til dig, hvor vi har listet de fem bedste billeddatabaser, som findes derude. Man kan nemlig tit have behov for en billeddatabase, hvis man er ved at opbygge en hjemmeside eller måske skal lave et indlæg på LinkedIn. 1. everystockphoto.com

Der findes en masse billeddatabaser rundt om på nettet, og vi har udarbejdet en guide til dig, hvor vi har listet de fem bedste billeddatabaser, som findes derude. Man kan nemlig tit have behov for en billeddatabase, hvis man er ved at opbygge en hjemmeside eller måske skal lave et indlæg på LinkedIn.

1. everystockphoto.com

everystockphoto

En stor billededatabase, hvor du kan finde alt i billeder, som er gratis at benytte sig af. Billederne er hentet fra forskellige kilder og medier, og der er ingen ophavsret på billederne, så de er altså til fri afbenyttelse både til privatbrug og kommercieltbrug. 

2. freeimages.com

freeimages

På denne side kan du finde over 300.000 billeder, som du frit må benytte uden ophavsret, hvis andet ikke er oplyst. Det smarte ved denne side er at billederne er inddelt i kategorier, så det er let at finde de billeder, som du står og skal bruge. På denne side skal du dog være opmærksom på at nogle kunstnere og fotografer, kræver at du krediterer dem ved brug af billedet – men dette vil være oplyst, når du vælger at downloade et billede. 

3. shutterstock.com

shutterstock

Hvis du skal have fat i nogle rigtig gode billeder i høj opløsning, er shutterstock siden som du skal kigge dig omkring på. Du skal dog være opmærksom på, at det er en betalende side – og den er derfor ikke gratis at benytte sig af, som de første der er listet her i guiden er. Du har dog mulighed for at få 10 gratis billeder, når du signer dig op på Shutterstock. 

4. Pixabay.com

Pixabay

Pixabay indeholder over 2,1 million billeder, og så er billederne helt gratis at bruge for dig. Pixabay er en af de sider med flest gratis billeder, og så er billederne også i en rigtig god kvalitet og opløsning, så du har altså mulighed for at bruge dem i forskellige sammenhæng. Det er helt gratis at blive medlem af Pixabay, og Pixabay er en gruppe af kreative personer, som deler billeder uden krav om kreditering, når du benytter billederne. 

5. istockphoto.com

Pixabay

Istockphoto har alt hvad du skal bruge, du kan nemlig finde alt fra billeder, videoer i 4k og HD, illustrationer mm. Istockphot er desværre ikke gratis at benytte sig af, og før at du kan benytte Istockphoto, skal du være betalende medlem, men det er det hele værd for på Istockphoto, får du altså billeder i den bedste kvalitet og opløsning, som du kan finde på nettet. 

1 comment
bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

1 Comment

  • Jonathan
    juni 18, 2020, 11:09 am

    Mega fedt! Ledte lige efter hvilken billedbank der var den bedste!

    REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos