De fem bedste apps til iPhone – Juni 2020

De fem bedste apps til iPhone – Juni 2020

På Appstore findes der et hav af apps – både gratis og betalte apps, men det kan være svært at finde de bedste apps. Der er en masse gode og nyttige apps i blandt, og vi har lavet en guide med de bedste apps, som du kan finde på Appstore til din iPhone, og som

På Appstore findes der et hav af apps – både gratis og betalte apps, men det kan være svært at finde de bedste apps. Der er en masse gode og nyttige apps i blandt, og vi har lavet en guide med de bedste apps, som du kan finde på Appstore til din iPhone, og som du bare må hente ned til din iPhone. 

Trendsales appen: 

trendsales

– Denne app er super god, hvis man elsker at shoppe, eller ønsker at sælge ud af sine ting. På Trendsales appen kan du sælge alt fra tøj, sko, accessories og møbler. Du har også mulighed for at gøre gode handler på Trendsales, hvis du måske er på udkig efter et bestemt item. Det er super sikkert at handle via Trendsales, da de har deres egen betalingssystem, som beskytter køber og sælger.

Instagram:

instagram

De fleste kender nok til Instagram, men hvis du ikke gør, så er det en musthave app, som man bare skal have til sin iPhone. På Instagram har du mulighed for at lave e online fotoalbum, hvor dine venner og familie kan følge med. Du kan ligeledes også følge med hos dem – eller andre personer som du finder interessante. 

Whatsapp: 

whatsapp

Whatsapp er en fantastisk funktionel app, hvor du har mulighed for at lave udenlandsopkald helt gratis – med dit eget telefonnummer. Alle ved at udenlandsopkald kan være meget dyre, men med Whatsapp er det helt gratis. Det er altså bare super smart! Du kan til hver en tid ændre dit nummer, og Whatsapp er en rigtig fin app at bruge, hvis man måske rejser meget.

PS Express:

Hvis du holder af at redigere billeder, og har en kreativ side gemt i dig, så er PS Express helt sikkert noget for dig. På PS Express kan du redigere dine billeder med super fede effekter, filtrer og tekst, og derefter gemme dem direkte på din iPhone. 

Revolut:

En forholdvis ny banking app, som bare fungerer super godt. Du har mulighed for at have forskellige konti i forskellige valutaer – som danske kroner, pund, amerikanske dollars og sydafrikanske rand, bare for at nævne nogle af dem. Når du opretter dig på Revolut, får du et visa-kort tilsendt, og det fede ved Revolut er, at du sparer alle former for gebyrer, hvis du tit er i udlandet, og har behov for at hæve penge. Det kan jo godt løbe op i gebyrer, når man bruger en udenlandsk hæveautomat, men med Revolut har sørget for at det ikke kommer til at koste dig en krone. 

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos