De bedste og sjoveste spill til iPhone

De bedste og sjoveste spill til iPhone

Der findes utallige sjove spil, du kan bruge på din iPhone. Nogle af dem kan du spille selv eller “mod” telefonen eller tilfældige modstandere, andre kan du også bruge sammen med dine venner, hvor I spiller mod hinanden online. Her har vi samlet fem af de bedste spil, du kan bruge på din iPhone. Der

Der findes utallige sjove spil, du kan bruge på din iPhone. Nogle af dem kan du spille selv eller “mod” telefonen eller tilfældige modstandere, andre kan du også bruge sammen med dine venner, hvor I spiller mod hinanden online. Her har vi samlet fem af de bedste spil, du kan bruge på din iPhone. Der er mange ting, der kan bruges til underholdning både til festlige lejligheder men også bare til underholdning, hvis man mangler et spil dagligt. 

Her får du fem af de bedste og nemmeste spil til iPhone: 

1. Partners 

Partners er egentlig et brætspil, der minder en anelse om Ludo i pladens opbygning og udseende. Du er dog sammen med en anden på holdet, før I kan vinde, og der er en anelse taktik i spillet også. Man kan slå modstanderne hjem og selv blive slået hjem, ligesom man også kan i Ludo. Det er ikke et strategisk svært spil, men det er skægt og underholdende for alle. 

2. Backgammon

De fleste kender nok backgammon som et café-brætspil, der spilles to og to. Det findes også som en app til iPhone, hvor du enten kan spille mod en modstander, du selv finder eller du kan spille mod en tilfældig modstander, som spillet finder. Det er hyggeligt, fordi du kan spille uden at have en modstander.

3. Gæt og grimasser 

Gæt og grimasser kender vi allesammen, og det er super skægt. Hvis du ikke selv vil finde på dine spørgsmål og områder, kan du vælge at spille det på din iPhone. Du holder telefonen foran hovedet, og derefter skal din modstander forklare, hvad der står, uden at sige det præcise ord/person. Gætter du rigtigt, skal du dreje telefonen ned og er det forkert er det op. Det er desuden et underholdende spil, hvis du er til fest. 

4. Wordfeud 

Wordfeud har fået en rival, og det er ikke uden grund. Det er et både sjovt og godt spil, da du får brugt din hoved imens, da du skal finde på ord, så du får samtidig brugt din hjerne en smule i dette spil.

5. Ego

Ego er også oprindeligt et brætspil, der er sjovt at spille på telefonen også. Her lærer de folk, du spiller med godt at kende, da spillet handler om, at man skal gætte, hvad de andre vælger i spillet. Du får kun point, hvis du gætter rigtigt på, hvad dine modspillere gætter, ikke, hvad du selv synes eller mener. 

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos