De 5 bedste og sjoveste spil til Android

De 5 bedste og sjoveste spil til Android

Mobilspil er blevet den helt nye dille og folk elsker at bruge flere timer på at spille spil. Det er underholdene samtidig med at det er afslappende for de fleste. Fordi efterspørglen på spil er så stor kommer der naturligvis også hele tiden nye spil, som man skal holde øje med. Dette kan for det

Mobilspil er blevet den helt nye dille og folk elsker at bruge flere timer på at spille spil. Det er underholdene samtidig med at det er afslappende for de fleste.

Fordi efterspørglen på spil er så stor kommer der naturligvis også hele tiden nye spil, som man skal holde øje med. Dette kan for det meste virke ret uoverskueligt. Derfor kommer der her en liste med 5 anbefalede spil til Android enheder.

Logo Quiz – Danske Brands

Dette spil er såre simpelt men samtidig sjovt og god tidsfordriv. Det er også perfekt til dig der ønsker at tænke lidt. Der har eksisteret en international udgave af dette spil i en længere periode men nu er det endelig muligt at gætte de danske brands.

Pointen er at du får et logo og så skal du blot gætte hvilket brand eller hvilken virksomhed det repræsenterer.

Call of Duty: Mobile

Call of Duty er et spil mange kender, eller i hvert fald har hørt om før. Derfor var det da også ekstremt populært da der kom en mobil udgave af spillet.

Det kræver naturligvis et vidst kendskab til spillet i forvejen hvis man skal være helt med på bølgen, men det er ikke nødvendigt for at kunne spille spillet. Du bliver guidet godt igennem.

Call of Duty: Mobile er et af de mest avancerede og dybeste online PvP shooterspil der nogensinde er kommet til mobilen og du kan altså med andre ord finde mange timers underholdning, gemt indeni den lille app.

Stardew Valley

Her er der tale om et enestående eksempel på et farming-sim-spil. Det gælder om at så afgrøder og opføde kreaturer. Efterfølgende er det også muligt at gå videre til andre områder som fiskeri og – eller at deltage i lokale aktiviteter.

Som noget ganske ekstraordinært er det ligeledes muligt at gifte sig og skabe en familie – ligesom i Sims. Det er et spil med utrolig meget dybde og variation.

Rebel Inc

Rebel Inc er efterfølgeren til det tidligere og enormt populære Plague Inc. Rebel Inc er et simulationsspil hvor man prøver at stabilisere syv uregerlige regioners endeløse problemer.

Man skal prøve at sætte gang i forskellige nye idéer, slå ned på rebelske oprører samt bruge deres ressourcer til at skabe fred og ro.

Mario Kart Tour

Dette racerspil til mobilen har mere eller mindre samme styring som de fleste andre tilgængelige racerspil, dog er der her stænk af de klassiske og karakteristiske Mario Kart kendetegn. Det er eksempelvis muligt at få boosters og andre våben der kan hjælpe dig til sejren.

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos