De 3 bedste spaophold i Danmark

De 3 bedste spaophold i Danmark

  Spa ophold I takt med at spaophold er blevet mere populært blandt danskerne, har Danish Beauty Award (som er en pris der uddeles i kosmetikbranchen til årets bedste skønheds produkter. Prisen har omkring 30 forskellige kategorier), valgt at lave en kategori får årets Bedste spaophold i Danmark. For at gøre det nemmere for dig

 

Spa ophold

I takt med at spaophold er blevet mere populært blandt danskerne, har Danish Beauty Award (som er en pris der uddeles i kosmetikbranchen til årets bedste skønheds produkter. Prisen har omkring 30 forskellige kategorier), valgt at lave en kategori får årets Bedste spaophold i Danmark.

For at gøre det nemmere for dig at vælge hvor dit næste Spa ophold skal være, har vi derfor samlet nogle af toppen indenfor denne prisnorminering.

Marienlyst Strandspa

Marienlyst Strandspa var den spa der løb med prisen som Årets Spa 2019. Her venter dig en helt igennem enestående spa hvor du som gæst har mulighed for at nyde naturen og udsigten i takt med dine behandlinger.

Der er et væld af muligheder for at gøre din oplevelse så god og afslappende som muligt, og du kan være garanteret at gå derfra med et blidere sind. 

Marienlyst Strandspa tilbyder ikke mindre end 10 forskellige specialudviklede spabehandlinger. Og du kan få et ophold der inkluderer overnatning, spa, 3-retters menu samt morgenbuffet fra blot 2445 kroner for 2 personer.

Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord var ligeledes blandt de nominerede ved Årets Spa 2019 og er placeret i smukke og naturskønne omgivelser ved vandet.

Som gæst bliver du budt på et hav af forskellige sanseoplevelser. Aromabadet er eksempelvis i en lille hule hvor der er tilsat dufte og Lysbadet hvor lys fra bassinets bund reflekteres i vandet i alle regnbuens farver. Udover dette finder du Lydbadet, Ildbadet samt Isbadet for at garanterer at alle dine sanser kommer i brug.

Hos Hotel Vejlefjord findes der mange forskellige dagsspa eller spaopholds tilbud samt pakker man kan vælge imellem. Derfor kan du også være sikret at finde en løsning der passer bedst til dine spabehov samt økonomiske situation. Med andre ord skal det være muligt for alle at forkæle sig selv i luksusomgivelser, uanset hvad man ønsker at betale.

Kurhotel Skodsborg

Sidst men bestemt ikke mindst finder vi Kurhotel Skodsborg på listen. Her finder du en spa som igen var nomineret til Årets Spa 2019.

I denne spa er det muligt at nyde deres Nordic Bathing Rituals hvor du bl.a får sauna, åndedrætsøvelser i saltgrotten, massage i det 100 m2 store bassin samt Hot & Cold brusebad. Dette er den ultimative behandling der går ind og giver dig den fulde oplevelse af et spaophold. Udover dette er det muligt at tilkøbe en række fantastiske spabehandlinger såsom manicure, pedicure og forskellige former for massage.

7 comments
bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

7 Comments

 • Valdemar I.
  november 16, 2020, 10:23 am

  Bedstonline.dk – Howdi,
  Det er bare lækkert! Rigtig god aften. Valdemar I.

  REPLY
 • Andrea K.
  januar 11, 2021, 2:00 am

  Hejsa, Bedstonline.dk
  Jeg er ikke så stor fan af det selv, men konceptet er jeg mega vild med og ved at det er lige noget for en masse af mine bekendte.
  Andrea

  REPLY
 • Milas G. H
  april 11, 2021, 3:00 am

  Bedstonline.dk Heej,
  Jeg siger mange tak for en dejlig omgang læsning
  Milas

  REPLY
 • Eva S. W.
  maj 11, 2021, 3:00 am

  hej, Bedstonline.dk Det sku meget godt 🙂 Rigtig god dag. Eva

  REPLY
 • Sofia F.
  august 9, 2021, 3:00 am

  Konge artikel Bedstonline.dk Godt med en masse nyheder – nu tjekker jeg op næsten dagligt på om der er kommet nyt. 😉 Venligste hilsner fra. Sofia

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos