De 10 største YouTubere i Danmark

De 10 største YouTubere i Danmark

Vi har listet de 10 største Youtubere i Danmark, og beskrevet hvilket content det er, som de laver og lægger ud på deres Youtube kanal. Bertram – Craft and Wilderness Bertram indtager første pladsen på vores snævre liste her over Youtubere vi har kigget igennem. Med sinde næsten 1 million følgere har Bertram fået opbygget

Vi har listet de 10 største Youtubere i Danmark, og beskrevet hvilket content det er, som de laver og lægger ud på deres Youtube kanal.

Bertram – Craft and Wilderness

Bertram indtager første pladsen på vores snævre liste her over Youtubere vi har kigget igennem. Med sinde næsten 1 million følgere har Bertram fået opbygget sig et stort følge. Bertram udgiver spændende videoer fra naturen. Han viser hvordan man kan leve i vildskab, bygge sine egne redskaber og hvordan man generel kan overleve.

Rasmus Brohave:

Rasmus Brohave er en af de største Youtubere i Danmark med hele 274.000 følgere. Han har simpelthen skabt sig en karriere på Youtube, og laver det på fuldtid. Hans Youtube karriere har givet ham flere værtjobs som Guldtuben og Danmark har talent.

Rasmus Brohave laver content af høj kvalitet, og noget som virkelig fanger det lidt yngre segment. Især hans videoer omkring hvad man kan blive – hvor han har prøvet forskellige jobs af, har fået rigtig mange visninger og er altid populære og efterspurgte. Men han har også taget lidt tungere emner op som økonomi, men stadig på en pædagogisk måde, så han kunne fange det yngre segment. 

Kristine Sloth:

Kristine Sloth har været med næsten fra starten, da Youtube blev en ting i Danmark. Kristine Sloth har intet mindre en 204.000 følgere, og hun har lavet meget varieret content, hvor hun har brudt tabuer, vist sit liv frem – både på godt og ondt. Hun skjuler ikke noget, og forsøger ikke at skabe et poleret billede af sit liv.

Mange holder af hendes videoer, fordi de netop nok har en tendens til at være relaterbare for mange. Hun har ydermere sat fokus på kvinders rettigheder i Afrika (Kenya og Uganda), og har lavet flere indsamlingsprojekter til fordel for udsatte kvinder på det Afrikanske kontinent. 

Kristian Kulmbach:

Kristian Kulmbach er også en, som har været med på Youtube i mange år, hvilket også afspejler hans 208.000 følgere. Han har lavet en masse underholdende content i tidens løb.

Blandt andet hans videoer, hvor han har spist forskellige eksotiske frugter har fået mange visninger, og var yderst populære da de blev lagt ud. 

Julia Sofia: 

Julia Sofia har også gjort karriere på Youtube med næsten 200.000 følgere. Hun startede med at lave make-up videoer tilbage i tiden, da hun startede på Youtube, men nu har hun startet sit eget make-up brand Noble Nordic, og har rejst verden rundt, hvor hun har vlogget og vist sit liv.

Hun har i den grad også slået et slag for seksualitet, da hun offentliggjorde at hun ikke bliver tiltrukket af køn – men at det er personligheden som hun falder for. Hun har også udgivet to bøger. 

Simone Wullf: 

Simone Wullf har også været på Youtube i mange år, og hun har over 100.000 følgere. Simone laver virkelig godt content, og så er hun rigtig jordnær.

Hun har lavet videoer om at flytte hjemmefra, men hun har også boet i USA i en periode, hvor hun dokumenterede hendes liv, og så har hun lavet rigtig gode videoer med god information omkring at tage en videregående uddannelse på et dansk universitet. 

Astrid Olsen: 

Astrid Olsen har også været en del af Youtube i mange år, og har skabt et helt brand, hvor hun er kendt for sin unikke stil, og at hun er helt igennem sig selv. I forbindelse med hendes Youtube karriere har hun også lavet en podcast, som tager fat i lidt dybere emner, som man ikke hører mange offentlige personer tale om.

Emil Olsen: 

Emil Olsen er kendt for at kunne lave smukke make-up looks, for det har han i den grad flair for. Han har også åbnet op omkring nogle lidt dybere emner på sin Youtube kanal, men det er hovedsageligt hans make-up og kunnen indenfor dette, som han er kendt for på Youtube. 

Laura Keil:

Laura Keil har over 73.000 følgere, og laver videoer om rejser, sit liv og bæredygtighed især. Hun har rejst rundt i verden, og har filmet hele hendes tur, som hun har delt på sin Youtube kanal.

Udover det så har hun også filmet andre projekter, som hun har lavet omhandlende bæredygtighed. Hun gør rigtig meget ud af sine videoer, og hun sørger altid for at det hele bare spiller, når hun poster en video på Youtube. 

Camilla Frederikke: 

Camilla Frederikke har to Youtube kanaler – en hvor hun taler engelsk, som oprindeligt var den Youtube kanal, som hun startede med. Efterfølgende lavede hun en Youtube kanal, hvor hun kun snakker dansk.

Tilsammen har Camilla Frederikke over 300.000 følgere, og hun er make-up guruen over dem alle. Hun har lavet et hav af videoer omhandlende make-up og skønhed.

Carla Mickelborg: 

Carla Mickelborg var oprindeligt skuespiller og var med i en del far til fire film, men startede efterfølgende en Youtube kanal, hvor man kunne følge hendes liv og selvudvikling, som er hendes fokuspunkt for hendes Youtube kanal.

Hun har lavet alt fra rejsevlogs, til videoer om sundhed, men også videoer om hvordan man på bedst mulige vis lærer at elske sig selv, for den man er. Hun har også taget folk med på hendes egen rejse, hvor hun har fokuseret på at lære, at hvile i sig selv, og være tilfreds med den man er helt inderst inde. 

8 comments
bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

8 Comments

 • Mikkel
  juni 19, 2020, 6:23 am

  Hvad med Fie Laursen? Er hun ikke større?

  REPLY
 • Peter
  oktober 29, 2020, 5:42 pm

  I mangler Bertram! Han mangler 10k fra millionen. Tjek ham da ud! https://www.youtube.com/channel/UCO_augYhnO7tF-d4JbSXFuQ

  REPLY
  • bedstonline.dk@Peter
   oktober 29, 2020, 7:36 pm

   Hej Peter, tak for din kommentar! Vi vil helt sikkert tage et kig og evt. opdaterer indlægget!

   REPLY
  • bedstonline.dk@Peter
   oktober 29, 2020, 7:39 pm

   Der er hermed lavet en hurtig opdateret med ham. Mange tak 🙂

   REPLY
 • Smooth Barney
  januar 26, 2021, 12:02 am

  Hvad med Alexander Husum? Han har sgu da næsten 400.000 subs

  REPLY
  • bedstonline.dk@Smooth Barney
   januar 26, 2021, 10:02 am

   Ham vil vi da helt sikkert lige få kigget på! 🙂
   Mange tak

   REPLY
 • Rene
  februar 4, 2021, 11:34 am

  Morten Münster har tæt på 400.000 følgere. Denne liste er så fejlbehæftet det er sjovt. 7 af dem på listen er slet ikke blandt de største….

  REPLY
 • GoschY
  februar 23, 2021, 2:14 pm

  Hej..
  Jeg ved godt den er gammel, men det ændre ikke på at den er helt forkert haha.
  Her er bare top 10 største danske kanaler!

  1. Lego – 11,7 mio. abonnenter
  2. Grainer – 7,28 mio. abonnenter
  3. Magma – 5 mio. abonnenter
  4. SYBO TV – 4,93 mio. abonnenter
  5. Lukas Graham – 4,5 mio. abonnenter
  6. Kiloo Games – 3,26 mio. abonnenter
  7. Unisport – 2,78 mio. abonnenter
  8. AlumiTube – 2,14 mio abonnenter
  9. Slikhaar TV Mens hair – 2,12 mio abonnenter
  10. Glitch King – 1,87 mio abonnenter

  Hvis i vil se mere skriv til mig på Twitter: @GoschYYY eller send mig en mail på Mpx48hkr@gmail.com (:

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos