Book en time hos en psykolog online – ganske nemt og enkelt!

Book en time hos en psykolog online – ganske nemt og enkelt!

Book en time hos en psykolog online – ganske nemt og enkelt! For mange kan det være grænseoverskridende at kontakte en psykolog med henblik på et forløb. Det kan føles som at krænge både sit privatliv og sit hjerte ud til et komplet fremmed menneske, som man blot har udvekslet få og ganske anonyme ord

Book en time hos en psykolog online – ganske nemt og enkelt!

For mange kan det være grænseoverskridende at kontakte en psykolog med henblik på et forløb. Det kan føles som at krænge både sit privatliv og sit hjerte ud til et komplet fremmed menneske, som man blot har udvekslet få og ganske anonyme ord med. Det kan derfor være ganske rart og ikke mindst trygt at booke en samtale hos en psykolog online. På den måde behøver man ikke sænke paraderne omgående, men i stedet starte stille og roligt ud. Det handler nemlig meget om at opbygge tillid, således det ikke længere føles som om, man krænger sit inderste indre ud til en komplet fremmed person.

For nogle det kan at gå til psykolog også være ganske krævende. Det kan eksempelvis være, at man slås med visse lidelser eller tilstande, der gør, at man ikke er i stand til at møde fysisk op hos psykologen. Det kan i værste fald afholde personen fra at få den fornødne hjælp. Det kan have store konsekvenser for den pågældende, der nu ikke får den hjælp, vedkommende har brug for i sin rejse på at blive problemerne kvit. 

Derfor findes der faktisk flere forskellige tilbud med et online forløb hos en psykolog. Du tænker måske, at det lyder skørt og ikke holdbart. Men det er det altså. Faktisk viser flere undersøgelser – som jeg har set på Google – at et online forløb har mindst lige så gavnlig effekt, som hvis den pågældende person møder fysisk op. I tilfælde af eksempelvis angst, hvor personen måske ikke kan forlade sit hjem grundet sygdommen, er denne terapi form ideel og oplagt. Her viser resultaterne at den manglende fysiske tilstedeværelse ingen rolle spiller – tvært i mod. 

Når det så er sagt, er det vigtigt at man finder den psykolog og den form for terapi, der passer til ens person og til det sted, man befinder sig i livet. Det er reelt set vigtigt, at man har en form for kemi med psykologen – således det netop ikke føles som om, at man udleverer sit private liv. Sine hemmeligheder. Sit inderste indre. Sit hjerte og sit sind. Det skal netop ikke virke græsneoverskridende på den ubehagelige måde, der gør, at man måske ikke lyst til at møde op igen ugen efter. Det er der bestemt ingen, der er tjent med – og da slet ikke den pågældende.

Derfor er det værd at undersøge sine muligheder – de er heldigvis mange!

 

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos