4 gode grunde til at købe emballage hos Billig Emballae

4 gode grunde til at købe emballage hos Billig Emballae

1. Send produkter og genstande med sikkerhedsgaranti Når du skal sende personlige og uvurderlige genstande vil du gerne sikre dig, at dine genstande når frem til modtageren uden problemer, ødelagte dele eller skader. Det samme er gældende hvis du har et firma, som har mange forsendelser, så vil du gerne sikre dig at dine produkter

1. Send produkter og genstande med sikkerhedsgaranti

Når du skal sende personlige og uvurderlige genstande vil du gerne sikre dig, at dine genstande når frem til modtageren uden problemer, ødelagte dele eller skader. Det samme er gældende hvis du har et firma, som har mange forsendelser, så vil du gerne sikre dig at dine produkter når ud til kunden i samme kvalitet som du sendte det afsted. 

For at imødekomme dette meget normale behov kan du med garanti købe din emballage hos Billig Emballage, som både sikrer dig en billig, simpel og sikker løsning for at få dine genstande eller produkter sendt afsted. Hos Billig Emballage finder du Danmarks største udvalg af emballage til forsendelse, som er tilgængelige for alle, uanset om du er ude efter en enkelte produkter eller en hel palle til dig som sender produkter til kunder. Se mere på deres hjemmeside: emballage

2. Stort udvalg til gode priser

Billig Emballage har et bredt udvalg af forskellige former for emballage, så du helt sikkert kan finde et format, som passer til dit behov. 

Udover almindelige papkasser kan du også købe kassefyld, boblekuverter, pakketape, boblefolie og meget ere. Fælles for alle typer er, at de fås i forskellige størrelser, så de kan tilpasses dit behov. 

3. Fri levering på din emballage

Når du køber emballage hos Billig Emballage tilbydes du gratis levering allerede ved køb for 500 kroner. Dette tilbud kan kombineres med alle varer fra deres hjemmeside emballage. 

God og sikker emballage vil spare dig penge ved forsendelse, da dine produkter eller genstande vil være i sikre hænder, så du ikke risikerer ekstra udgifter for erstatninger. Nogle af emballageformerne vil endda spare dig penge ved forsendelse.

For eksempel har boblekuverter så let en vægt at prisen for forsendelse holdes nede. For eksempel er den almindelige standard hvide boblekuvert foret med bobleplast med 10 millimeter bobler, som ikke fylder meget, men som garanterer dig høj brudstyrke. 

4. Miljøbevidst forretning

Billig Emballage har gjort det nemt for dig at afskaffe din emballage korrekt. Da emballage oftest er lavet af enten plast eller pap/papir, er det vigtigt at skille sig af med disse korrekt og aflevere dem til genbrug. 

Alt papir anvendt hos Billig Emballages boblekuverter er FSC mærket. Dette betyder at træerne brugt til produktion er produceret med tanke på genplantning og der følges kriterier for ordentlig skovdrift. Derudover er bobleplasten lavet af 50% genbrugt plast, så du kan med god samvittighed over for miljøet købe dine boblekuverter hos Billig Emballage. 

Læs også Find det rigtige beskyttelsesfyld til din forsendelse hos juliankyhl.dk.

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos