3 seværdigheder ved Gardasøen i Italien

3 seværdigheder ved Gardasøen i Italien

Når du skal rejse til Gardasøen i Italien, er der en masse at tage på udforskning til. Alene den flotte natur og de skønne områder er et besøg værd, og der behøver ikke større planlægning, end at tage vandreskoene på og begive sig ud på ukendte stier og lader de ukendte landskaber og det nye

Når du skal rejse til Gardasøen i Italien, er der en masse at tage på udforskning til. Alene den flotte natur og de skønne områder er et besøg værd, og der behøver ikke større planlægning, end at tage vandreskoene på og begive sig ud på ukendte stier og lader de ukendte landskaber og det nye land folde sig ud.

Seværdigheder i nærheden af Gardasøen er der mange af, og når I skal planlægge at tage ud for at se nogle bestemte ting, kan I her finde 3 seværdigheder, som man skal til, hvis man tager til Gardasøen og begiver sig rundt i området omkring. Hos Ferievedgardasoeen.dk kan du finde inspiration til flere forskellige seværdigheder, når du skal planlægge din næste tur til Gardasøen.

1. Dyreparken Parco Natura Viva

Parco Natura Viva er en flot og stor dyrepark på 40 hektar. Alene safariområdet strækker sig over omkring 240.000 kvadratmeter. I dyreparken finder du mere end 1500 dyr fra hele verden, fordelt på 250 forskellige dyrearter. I parken finder du også en spændende dinosauerpark, så du kan gå på opdagelse i de forhistoriske dyr og lære om deres historie og levemåde.

2. Bjergkæden Monte Baldo

Monte Baldo er en betagende bjergkæde, du kan nyde både nedefra og ved at vandre på bjergkæden. I kan tage en svævebane op i to kilometers højde, hvor i med det samme har en flot udsigt ud over det storslåede naturområde. I kan vælge at gå af forskellige stisystemer, og nogle er mere udfordrende end andre, så undersøg på forhånd, hvilke der er aktuelle for jer. På bjærgkædens højeste punkt, står du 2,2 kilometer over havets overflade.

Bjærgkæden byder på både rigt plante- og dyreliv, og du kan støde på alt fra farverige orkidéer til dyr som ørne, bævere og bjørne. På bjergsiden går også mange køer, som I helt sikkert vil støde på.

3. Naturparken Sigurtá

Sigurtá er en skøn og stor naturpark på over 600.000 kvadratmeter, så her kan I hurtigt få mange timer til at gå. Hvis I derfor er vilde med natur, planter, blomster, haver og hvad der ellers hører til grønne fingre, er Sigurtá ganske enkelt en nødvendig seværdighed at lægge vejen forbi.

I parken er der også flere hyggelige søer, velarrangerede blomsterbede og arrangementer af planter og træer. Parken er som nævnt så stor, at det er oplagt at overveje at leje en cykel, for at komme hurtigere rundt i haven. I kan også tage både bug og minitog, som kører af samme grund på grund af parkens størrelse.

bedstonline.dk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos